Drobci sanj

Alternativna imena: Drobci sanj

Drobci sanj na spletu - je prost brskalnik, ki temelji igra vlog, izdelano z uporabo bliskavice. Igra ne zahteva odjemalec za prenos, ampak za spodbudo in izboljšati iger pisano okrašena, je razvil program odjemalca, ki lahko, če želite, lahko prenesete.

V črepinje sanj spletni igri se potopite v temno in strašen virtualnem svetu, ki nastane po uničujočem univerzalno katastrofo, kjer spopad med dvema stranema, ki so navedene kot cesarstva in Heath, med katerimi večno sovraštvo in sovraštvo.

Za vstop v ta svet, moraš biti najprej registriran v igri Fragments sanj. Boste morali vnesti svoj e-mail in geslo, da sprejme pogoje registracijo.

Po registraciji črepinje sanj, prideš v igro, v kateri pa ste vabljeni, da prenese prvi vožnji službo, ki vam bo predstavil osnove igre in vmesnik. To delo ne samo daje praktične veščine, temveč tudi zadostno količino izkušenj.

Drobci iz Dreams spletni igri vam ponuja, da izberejo razred znakov za svogo. Jih v tej igri, le štiri za vsako od sprtih strani (4 razredi za imperija in za 4. stopnje Wasteland): Warrior, Thief, duhovnik, in Mage.

Igro črepinje sanj na spletu, si lahko brezplačno do deset ravneh, da spremenite svoj razred na Akademiji (Village of Mist). Po deseti ravni, za spremembo razreda, boste morali plačati določeno vsoto.

Torej, ko ste že seznanjeni v črepinje sanj spletu in dosegel drugo stopnjo, prideš do vasi Mist, kjer je že pripravljeno za vas veliko delovnih mest. Tukaj lahko ponudijo svoje storitve avanturista Hunter, Kovač, senčnih znakov, ribiči, gostilničarji in minister za Dorion. Poleg tega se boste srečali z žajbljem ukoma, stari rudar in staro Caspar, ki živi v predmestju. Uspešno izvajanje njihovih nalog vam bo dala priložnost, da se blizu prehoda na naslednjo stopnjo!

Na peti stopnji, boste dobili svoje prve točke, ki se lahko razdeli med parametri. S spreminjanjem teh nastavitev vpliva na značaj naslednjih značilnosti:

Moč - to moč hitting blizu in skupna kapaciteta značaja;

Agility - priložnost in dodge možnost prenosa igralcu kritično stavke;

Build - vpliv na splošno zdravje in vzdržljivosti;

Hit - priložnost za zadetek z zunanjem delu (za vse igralce) in gibal (za lok in nekateri uroki)

Vso srečo - to je kritično stavke priložnost in povečuje možnosti za pridobivanje proizvodnjo pošasti / skrinje;

Intelligence - je skupni znesek Mana značaja.

Vsi predlagani v črepinje sanj spletne igre quests vam bo dala ne samo trdno količino izkušenj in denarja, temveč tudi različne stvari, ki omogočajo nadaljnje predvajanje skozi.

Bo Drobci sanj v igri zelo zanimiva, ker v tem trenutku, če forty ravni znakov.

Igraj spletne črepinje Game of Dreams, boste morali iti v ječo - to so kraji, v katerih obstaja zelo resna pošasti, zmagi, ki jo prejemajo nadomestila v obliki bogato rudarstva in nagrade za delo.

V črepinje sanj igrati na voljo v več različicah Dungeons

Dungeons za en prehod - namenjeno za enega igralca, vendar pa je treba opozoriti, da se bori trših bitke na površini. Tukaj Monsters močnejši, imajo pogosto edinstvene sposobnosti in napad v skupinah.

Ječe Group (niso namenjeni za prehod sam) - potrebno sestaviti skupino igralcev želene ravni, da zaloge na različnih napitkov in hrane, in potem lahko greš na pustolovščino.

Igraj črepinje sanj, je lik, ki ima določeno količino rubinov, lahko ustvarite klan, ampak je lahko le tisti, ki spadajo v eno od stranic (Empire ali Wasteland). Imejte v mislih, da je klan da prevzame igralec na drugi strani pa je nemogoče, kakor tudi spremenite svojo smer, medtem ko je v klanu. To je mogoče storiti šele po sprostitvi klana.

Ob zaključku pregleda, bom rekel to: igra je vredna pozornosti in Drobci registracijo Dreams vam bo omogočilo, da se potopite v tem fantazijskem svetu!