Vstali 3

Alternativna imena: Vstali 3

Projekti, kot je ta, ne more iti neopaženo. Napadalci in preprosto radovedni hekerji poskušajo znižati stopnjo tajnosti vsaj nekaj odtenkov. Vstali 3 - igra, ki nikoli ne ostane sam v svetu iger na srečo za minuto. Logično je, da po tem, ko so se igralci naučili o začetku projekta, ki je začel napad na strežnikih družbe Pirahna bajtov. Še en poskus, da bi ugotovili, vsaj malo zanimive informacije je bila neuspešna. Po razvijalci puščanja ni imela druge izbire, kot da se osebno vam povem, kakšen projekt kuhajo in kakšne novosti naj bi igralci dobili pripravljen.

V uradnem sporočilu za javnost po tekmi vstalega 3 pc ustvarjalci projekta, je povedal, da je po zaključku vseh del in formalnih fazah testiranja, bodo igralci morali spopasti s svetom ročno. Vsi ukrepi, ki se bo zabava imajo svoje edinstvene učinke, tako da boste morali igrati zelo previdno in pozorno. V ustvarjenem virtualnem svetu, bo igralec na voljo za raziskave skoraj vsak centimeter. To bi bil velik projekt zaključen z vsemi pravili igranja vlog.

Uradni rezultat projekta je predvidena v avgustu 2014 tako ljubitelji žanra imel dovolj časa za pripravo. Za razvoj igralnih spretnosti lahko celo poskušali prenesti prejšnjih dveh delih - Seveda imate nekaj se jih spomnimo. Ta vaja bo pomagalo v prihodnosti, kakor hitro je priložnost, da prenesete Vstali 3, pokazati svojo najboljšo plat.

Pripravite se osredotočiti na igro je namesto tega treba na obravnavanem območju. Če menite, da razvijalci, Vstali 3 lahko igrate vse lastnike osebnih računalnikov in Xbox in PlayStation. Verjetno, da pridobijo dostop do igre bo distribucij z znano portal za prenos datotek - Para.

Razvoj v vstalega 3 video posnetki, ki na najboljši grafični motor. Torej, seveda, se bo osredotočil na to. Kljub temu, da so igralci morali spopasti z nakladanje zasloni od časa do časa še vedno njihov videz v času igranja zmanjšati. Vse pomembnejše dogodke v igri poteka v Evropi, na Srednjem veku kratno reklam. Med potjo boste morali tudi za obisk države v Sredozemlju in v tropih. Eden ne more pomagati, da nadaljuje svojo oceno vstalega 3. opomin, da vse glavne lokacije registrirani ročno, tako da so videti kot, seveda bo, v redu! Razvijalci trdijo, da se projekt izvaja v največjem svetu, da je studio že kdaj imeli opravka s.

Kot glavni lik bo opravil povsem novo - igralci računalniških iger ne poznajo znakov. V zgodbi zgodaj v igri gospodarja senc absorbira dušo junaka. Glavna naloga predvajalnika z uporabo orožja Risen 3 različnih vrst, da bi glavni junak znašel - za vstop v temno in svetlo plat. Vaše potovanje bo polno tveganja in skrivnostjo, cesta se bo srečal veliko nadzemeljsko bitja in znane obraze!

 

Prav tako igrajo