RAID: Shadow Legends v računalniku

Alternativna imena: Igra Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Legende senc - MMORPG v slogu Dungeons Dragons s 500+ unikatnimi junaki

Začetek igranja RAID: Shadow Legends na osebnem računalniku, se boste poglobili v zgodovino enega oddelka. Štirje neustrašni junaki se borijo kot eden, da uničijo zmaja in odvzamejo njegovo bogastvo. Junaki Galek, Ethel, Kael in Eilen. Vsi imajo različne sposobnosti - čarodej, bojevnik, strelec in kopar, vendar se odlično dopolnjujejo in podpirajo. Res je, da je končni šef premočan. Ne glede na to, kako so se trudili, zmaj vzleti v zrak in iz grla vpije plamen ... Nihče ni preživel.

O tem se ozadje konča in preden se prikaže Arbiter, čuvaj sveta igre. Nagovarja vas: „Kraljevstvo Telerius izgine iz vojn in spopadov. Nehote podporniki Cyroth so širili teme z vzhoda na druga ozemlja. Kot čuvaj Teleriusa sem naredil vse, kar sem mogel, a moči mi je zmanjkalo. Zdaj nadaljujete moje delo. Obnovila bom enega od mrtvih junakov. Nimam dovolj moči za več. Odslej ga bo 10.0007 ubogalo 10.0008 vas. Izberite, koga želite obnoviti. "

O tej stopnji se vaša igra začne. Preden izberete enega od štirih:

  • Eilen - visok elf, lokostrelec, spretnosti: dobro usmerjen strel (napad na sovražnika. Če je bil napad kritičen, še vedno udari), nebesna puščica (napade eno tarčo, potem vsi sovražniki. Če tarča umre, ima 3-kratni bonus kritične možnosti za 3 obrate), Dolina smrti (napade vse sovražnike 2 p.) in avro, ki daje bonus zaveznikom.
  • Kael - temni vilin, mag, veščine: udarec teme (napad na sovražnika. Z 80-odstotno verjetnostjo nalaga strup 2,5 odstotka za 2 obrata), kisli dež (napad na vse sovražnike. Za vsakega ubitega sovražnika napolni njegovo lestvico za 25 odstotkov), razpade (napade naključne cilje 4 str. Z 40-odstotno verjetnostjo nalaga strup 5 odstotkov za 2 obrata) in avro, ki daje zaveznikom bonus.
  • kamenček - ork, bojevnik, spretnosti: prerezati (napade sovražnika 2 str.), vstal iz pekla (napad na vse sovražnike. Naloži 30-odstotni bonus za hitrost v 2 zavojih), prekleta sekira (naključne cilje napade 4-krat). Z 30-odstotno verjetnostjo za 2 zavoja izreče zaščitno kazen 30%. Če je na cilju več kot dve globi, z verjetnostjo 30 odstotkov izreče zaščitno kazen 60 odstotkov za dve potezi), aura pa zaveznikom doda bonus.
  • Ethel - sveti red, kopar, spretnosti: udarec na mestu (trikrat napade sovražnika. Ob zadnjem zadetku z verjetnostjo 75 pr. naloži 25% šibkost za 2 obrata), rezila bogov (napad na vse sovražnike, možnost kritične stavke +15 odstotkov), vpogled (naloži 25-odstotni bonus za napad na 2 obrata). Če zdravje pade pod 50 odstotkov, se za 2 obrata uveljavi dodatna zaščita v višini 30 odstotkov. Potem hodi) in aura, ki daje zaveznikom bonus.

Arbiter nadaljuje svojo zgodbo in vas sproti seznani. Tukaj je tvoj Bastion. Tukaj lahko pokličete in nadgradite junake, ki se bodo borili za s silami teme. Prvega junaka ste že izbrali, vendar bodo za dokončanje misij potrebne moči še štirih junakov. Uporabite Skrivnostne Shards, da pokličete junake na portalu. Takoj ko pokličete prvega junaka, sodnik pošlje k vam v pustolovščino, in sicer izvedbo kapljanja, hkrati pa pove zgodovino sveta Teleria. V prvi veji kampanje morate premagati kralja transparentov, ga poiskati in izvedeti resnico: ali je veliki kralj Taiba prešel na stran teme.

Strani faz kampanje boste spoznali zgodovino sveta in jo očistili pred umazanijo. Ni tako preprosto, kot se morda zdi po vaši prvi zmagi. Nadaljnji sovražniki bodo le močnejši in tema bo le slabša. Pripravite se torej, da pokličete nove močne junake in jih uporabite v boju. Za klic uporabljamo drobce:

  • skrivnostni drobci osnutka so najpreprostejši, med katerimi lahko kličete predvsem zelene junake, občasno modre;
  • starodavnih delčkov priklica - od starodavnih fragmentov z veliko možnostjo, da prikličete modre junake, obstaja tudi zelo redka možnost priklica vijoličnih in oranžnih junakov;
  • temnih delcev priklica - povečala se je možnost priklica vijoličnih in oranžnih junakov, pa tudi velika možnost pridobivanja junakov teme;
  • svetih delčkov pozivanja - je mogoče poklicati veliko škrlatno in oranžno barvo. Najboljši delčki za priklic 10.0007 najboljših 10.0008 junakov.

Univerzalna akcija RAID: Shadow Legends v računalniku - "Ostanite doma in poskrbite zase"

Pojdite v igro in si priskrbite tri Dark Shards, dve vrečki Arena Tokenov, 1 podatek petega ranga, 2 podajanje četrtega ranga, tri krme tretjega ranga, izkušnje z boosom plus 100 odstotkov za tri dni in 500 energije za boj proti pošasti.

 

Vse najboljše igre na spletu. Heroes Zvrsti Tags