Portal 2

Alternativna imena: Portal 2

Game Portal 2 - vreden nadaljevanje velikega projekta. Ta projekt je narejen v žanru prvotne sestavljanke, odvzetega iz prve osebe. Prvi del igre izšel leta 2007 in takoj postal najljubši številnih igralcev. Že v letu 2010, razvijalci napovedal sprostitev v nadaljevanje, v začetku leta 2011th že imel svojo uradno predstavitev. V nadaljevanju projekta razvija že razglasila igranja. Skozi igro boste morali rešiti različne uganke, ki so zgrajene na izkoriščanje posebne naprave, ki lahko ustvarijo portale, ali, bolj preprosto govoriti, takoj prenosne ljudi iz enega kraja v drugega.

Portal 2 PC ponaša z načina sodelovanja, s katero se bo misija se skupaj premagali. Večji igre zgodi nekaj časa po delovanju, opisane v prvem delu igre. Lahko osebno obiskati zapuščen laboratorij, specializirano za raziskave portalov.

Za igranja za vas, da začnete, morate biti predhodno prenesti Portal 2. Do danes, lahko igro brez težav prenesete iz portala Steam, kjer bo namestitvena datoteka stalo le 12 $. Ko namestite igro na vašem računalniku, boste lahko izvedeli, da je glavni lik je ostala enaka lepo dekle Chell, ki se upirajo ni povsem uravnotežena, vendar izjemno inteligentno superračunalnik. Za tiste, ki raje igrajo Portal 2, uporabljate način co-op bo na voljo ločeno zgodbo.

Če pogledamo v drugem delu igre, ko se zavedaš, da je njegov predhodnik je bil le poskus - uspešno usposabljanje pred začetkom nekaj briljantno. V novem projektu z velikim številom novih in zanimivih elementi igre. In kljub temu, da je bilo trajanje igri Portal 2, znatno povečali in tisti igralci, ki so že bile lahko preizkusili projekt osebno zagotovim, da minljivost ostaja njen najpomembnejši pomanjkljivost. In še en problem je, da ponovno podaja igra postane nezanimivo - vse uganke in uganke, prvič toliko domišljije, še posebej, da pozabite njihov prehod nemogoče.

Pripravite se igrati Portal 2, ki ga bo z navdušenjem in pozorno. Potem ko je delal ven malo o prvem delu, lahko varno nadaljevati z izvajanjem nalog na sekundo. Bo presenečenje veliko grafike in lepo kakovost glasbe. Če je prej je bilo treba izpostaviti ognjem vsa razpoložljiva sredstva, da se zavarujejo pred kroglami osladna, nadaljevanje, so se razvijalci pripravili veliko število izvirnih trikov, kot so leče, ulomili svetlobo, laserje in druge "funkcije."

Za vse izkušnje, seveda, morate samo, da prenesete in preizkusite igro osebno in posneto koristi lahko poiščete na Portal 2 video prikolici.

 

Prav tako igrajo