Fantomers

Alternativna imena: Fantomers

Igra Phantomers preživeti in rešiti svet.

Novaya multiplayer online igra Phantomers gamenet priložnost za vse ljubitelje vojaških bitk, da sodeluje v bojih za odrešenje znanega svetovnega reda. Igra je zgodba govori o izvoru lovke na tajna organizacija Knosis terorističnih skupin razširil po vsem svetu. Voditelji organizacij iščejo s pomočjo vojaške udare nastavite svoj red in prevzeti oblast v svetu. Združeni narodi skozi svojo lastno inteligenco urad ustanovil zasebno vojaško podjetje Phantomers, ki vključuje prostovoljce in rednih vojakov iz celega sveta. Namen medetničnega vojske je uničiti vse člane Knosisa in njihove voditelje.

Igrok vstop v vojsko pod okriljem Združenih narodov, da postane eden od ljudi, ki so dali naročila od zgoraj, je treba spopasti z nalogo, da čiščenje površin iz teroristov v različnih državah. Ta prva oseba, strelec bo dala občutek realne prisotnosti na bojišču, kjer je opremljen vojaki in oboroženi do zob z najnovejšo tehnologijo, v bližini krogle leteti, ampak zaradi najbližje kotu lahko letijo v boju proti sovražne brnenje ali zlom mine eksplozijo, iz katerega lahko naredimo veliko luknjo v zidu. Posebne operacije potekajo po vsem svetu, bodo igralci dobili v džunglo in puščavo, bodo morali prebroditi divjih gozdovih in za boj na ulicah. Lokacije so napolnjene ne samo dobro oborožene sovražne borce, vojaki povsod pričakujejo nevarne pasti in spretno načrtovano sabotaže.

Poprobovat sam, saj lahko dobro usposobljeni strokovni vojak je le, če Phantomers prenesti kot odjemalec za igre, je odlične kakovosti grafiko, realistične znakov, ki delujejo kot resnične ljudi, veliko moderno orožje in opremo borci. Glasbena spremljava in zvočne učinke ustvariti posebno vzdušje in iluzijo, da so na pravi bojišču.

Obzor igre Phantomers.

Skachat Fantomers Igra lahko na praktično vsak osebni računalnik, saj ne zahteva nobenih posebnih sistemskim zahtevam za količino pomnilnika in prostora na trdem disku, deluje tudi s starejšimi različicami operacijskega sistema Windows XP. Dobili v igri prvič, dobi uporabnik seznanjen s svojo prvi znak, ime mu je njegov vzdevek. Kot je za začetnike Vzdevek dobro oborožena, ima v arzenalu pištole, brzostrelko in puško ostrostrelec, da se ne razmišlja taktično nož. Pozneje, ob pridobljene v boju proti izkušnje, igralci se bodo odprla in ostali borci:

  • Viktoriya, ona je mlado dekle iz Rusije, prostovoljec v svoji opremi vključuje zaščitno True;
  • Molot borec iz Združenih držav Amerike, z uporabo touch-minutni svoje prednosti;
  • Voron, plačanci iz Alžirije, je izdal subverzivno True;
  • Chernaya mačka, posebni agent prvotno iz Indonezije, varnostnega nadzora kupole orožja;
  • Bishop, Evropejci iz Nizozemske, poklicni vojak Nata, mojstrsko uporablja bombomet.

Phantomers igra, v kateri ni manj raznolika kot lokacije in vojakov, vseh šest od njih - bitka za sebe nam omogoča, da razvijejo osebnostne lastnosti za zmago v načinu, ki ga želite poslati luči določeno število sovražnikov. Team Deathmatch vam omogoča, da boj s skupino drugih igralcev sedel pred monitorjem. Oslabitev ene od oblik bojevanja, igralci boj med seboj, je namen ene skupine v oslabilo položaj sovražnika, in druga, da zaščititi svojo bazo. Ostali načini podpirajo tudi sodelovanje med akterji, v katerem zmagovalno ekipo preživelih.

 

Prav tako igrajo