Overlord Felovship of- Evil

Alternativna imena: Fellowship of- Evil Overlord

Game Overlord Fellowship of Evil: zlo vrne.

20. 10. 2.015 zapustil igro Overlord Fellowship of Evil v žanru igranja vlog blockbuster, postajajo podaljšek prejšnjih delov. Razvijalec Codemasters je dejal, da tovrstni poskus za vrnitev v klasičnih izvorov igralniške tehnologije.  

Gamers glej situacijo od zgoraj, in ni odprt za pregled širšega področja delovanja. Lahko postavite posamezno oglaševalsko akcijo ali sodeluje s štirimi prijatelji za posredovanje joint. Razviti osnovno igračo za najbolj priljubljenih platformah:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie ki upravlja Overlord Fellowship zla prenesete in ga preizkusite, izražena različna mnenja, in ne vsi so bili zadovoljni. Ob opozorijo zahtevka, avtorji obljubljajo, da kasneje izpustijo posodobljeno različico, ki bo popravljen napačen čas.

 

 

– Vaša vloga je nedvoumno res zlo!

Če ste vajeni, da izbirajo med oklep in bleščijo v soju vitezi in njihovimi nasprotniki – Viteška preveč, vendar ni tako sijoča ​​, razvijalci te zabave se odločili, vse za vas, tako da samo za nadzor sile zla. In da ne bo mix, to je pogled od skinny gremlins z pohlepnih oči. Da te lepote in imate za upravljanje, če si naložite Overlord Fellowship of Evil.

V prejšnjem delu gremlins (so Sluge) so izgubili svoj ​​mojster – Dark Lord, in oživiti nima sposobnosti. Imajo dolgo trpeli nasilje, gledal vesele obraze kmetov, zeleni travniki in dišečimi cvetovi plapolanjem metuljev. Dolgo kot blasfemija, ne more tolerirati temno dušo, in plemena Gremlins šli v jamo, je našel knjigo starodavnih uroke  . imenovanih štiri služabnike teme.

Risen demoni neprijetno delo – uničil človek je ustvarjen, da bi bil svet kaosa, da Vsadek teror v dušah ljudi. Šele po vseh pripravkih, ki jih lahko poskusite znova obuditi Dark Gospoda, vendar za zdaj prosim pozdravite štiri pošasti:

 • Vsesilnaya duhov enkrat napačno odločilo, ritual in je bila prepihani na kose, zdaj pa se je vrnil v poslu;
 • Ustrashayuschy močan bojevnik v njegovem času ni uspelo napad kamnitih škrati, in je umrl, zdaj pa se nazaj;
 • Zlobny škrat je bil ubit član bratovščine zla;
 • Temny elf je zadela – obvladovala svoje najbolj neizprosen sovražnik.

dodeljena vsaki značaja svojo vlogo v novi zgodovini Overlord Fellowship Evil na računalniku. Ti napad v čelnem napadu, deluje iz razdalje, uporabite čarobno in oslabi sovražnike. Da so postali močnejši, moramo razviti svoje spretnosti, ki jih pošilja v bitki, ki bo dovolj. Kmalu bo mogoče dopolniti svoje talente z dodatnimi znanji opremiti različne orožja in opreme.

V primerjavi s prejšnjimi deli Overlord sovražnik, vidimo razlike v načelih vojaške akcije – prejšnje poudarek na maso zavarushku zdaj junaki dobil svoje gremlins Mignon z osebnim nabor lastnosti, ki lahko tudi črpalko.

Ostalo

in črnega humorja, ki tako navdušila igralce,   in jih oboroženi, skupaj z orožjem, lahko greš na vasi, da bi sodelovali pri ropanju, uničenje domov ljudi, uničenje goveda in Enslaving ljudi. Naj nekdo, in meni, da je projekt Overlord malce rustikalna, v dinamiki vragolij in on ni zavrnil.

Najmanjše sistemske zahteve

 • OS: 64-bitni / Windows 7 (in navzgor)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Serija / AMD FX Series (boljše)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (boljše)
 • Mesto prostora na disku: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Prav tako igrajo