Naslednja Machina

Alternativna imena:

Developer in založnik, Housemarque, v eni osebi, je leta 2017 uvedel dinamično arkado z zgornjega pogleda. Igra Next Machina, s stalnimi gibanji na lokacijah, spektakularnimi eksplozijami, svetlobnimi lasersi, kot da nas je pred desetletji predvajala, ko je bila taka tema na vrhu mode. Vendar pa je vse novo, pogosto je le dobro pozabljen stari.

Od daleč preteklosti v stoletju XXI

Več o tem, da igrate igro Next Machina, je, kako se premakniti v preteklost, in tema je sama usklajena s situacijo. Vse se odvija v svetu daljne prihodnosti, ko so tehnologije tako trdno vstopale v človeško življenje, da ljudje brez pomislekov niso razmišljali za trenutek obstoja.

Razumnoe vedno prizadeva za svobodo, ampak zato, ker je tehnologija vstala in vojna se je začela. Na bojnem polju nadaljujejo vojaške operacije. Stroji so si postavili cilj, da nas uničijo, tako da bomo morali odpraviti vstajo, ki jo moramo trdo delati. Ne samo, da postanete močnejši, ampak tudi sovražnik. Ko srečate še posebej močnega nasprotnika šefa. Samo s premagovanjem, boste lahko nadaljevali junaško pot.

Of orožja dober set z različnimi močmi morilca:

  • Lazerji
  • Energijske naprave
  • Poults
  • Retails

V raninah sovražnika tudi neverjetna raznolikost in občasno vidite te hoje, nato pa premikate krzna ali kolesa.

Če želite igrati Next Machina, morate biti pripravljeni na hitro ukrepanje, vendar namerno. To je nekakšen test in usposabljanje za dobro reakcijo. Položaj je zapleten zaradi dejstva, da je kraj za manevre omejen in se ne bo mogoče premakniti na varno razdaljo. Na vseh straneh nekaj eksplodira, premika, poganjki, vžge. Samo čas, da se odzovete na spreminjajoče se razmere in obdržite pod nadzorom bojno polje.

Several Naslednji Machina opozarja na praznične ognjemete. In če vklopite zvok ob polni glasnosti, vas bo absorbiral zvočnik zvočnih učinkov, kjer utripov, eksplozij, gurgling in Bog ve, kaj drugega. Igra ponuja tudi Arena način, kjer lahko greste zaradi konkurence z drugimi igralci. Več zmage, ki jih imate, bolj strmega vašega statusa in dobropisov, ki jih dobite, je prijetno porabiti za izboljšanje svojih sposobnosti in orožja. Igralci, ki so se zabavali, priznajte, da se okužba iger hitro vleče in ne spusti. Možno je, da se oddaljimo od njega le s prizadevanji, vendar misli še vedno segajo v svetlo, dinamično igračo. Ustvarili lastno različico, so se odločili, da ohranijo retro slog, zato to pojasnjuje vizualne učinke in nadzor Next Machina. Še vedno je samo igrati igro in iti skozi več ravneh in se pridružite družbi drugih igralcev, da dodate svoje mnenje o izdelku.

 

Prav tako igrajo