Smo suniti Resort

Alternativna imena: Moj sončen resort, lahko s sanmi Resort

igra Moj sončno Resort (Moja sončna območje), območje območje z lastnimi rokami.

do življenja se je spremenil v trdo počitnice na plaži, boste morali zgraditi svoj ​​resort. To zagotavlja priložnost Moj sončni Resort igro, vendar si bo prizadevala za golo zaplato zemlje pojavil hotel s petimi zvezdicami z vsemi udobja.

Etot brskalnik simulator odlično zabavali ob vsakem času, še posebej v zimskem času, ko želite, da se potopite v božanje toploto poletnem soncu. – Private Resort je sanje, ki je preprost za uporabo, če Moj sončen Resort igrati.

Ne samo, da želite pobegniti na rajskem otoku. V želji, da se usede v bungalov več kot dovolj, če je na določenem mestu, kar pomeni, da ljudje tam na počitnicah in pozitivno mnenje o ravni pokositrenja in zabave.

- Vaša naloga je, da bi pritegnili več kupcev kot njeni konkurenti. Kot boste igrali, boste izvedeli pomembne razlik ukrepa igre. Nič ni nenavadnega:

  Vashi bungalovi.

 • Stroyte izgradnjo drugačnega naznacheniya
 • Obustraivayte bungalovi z različnimi količinami zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte prosti čas otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte izkušnje in valyutu

 

 

Nachinaya Igrajte igro Moj sončno Resort (Moja sončna območje), se pridružite na potovanjih ventilatorji, okusna oddih in zabavo. A vi, najprej, podjetje, morali rešiti številne pomembne naloge.

Building naslednji bungalov, da ne samo da hišo in ustvariti notranjost v notranjosti po vaših željah. Ne pozabite, da mora biti udoben, in vsak element izboljšuje udobje, kar dražje bungalove, in to vpliva na vaše finančno bogastvo in ugled naselja.

Chem drago soba dekor, višji razred, vendar je treba resort biti prostor za vse možnosti denarnico, ne vsi hiše s petimi zvezdicami luksuznih a. Poselitve bungalovi upoštevati želje ljudi. Lahko daje skupini sobo z dvema zvezdicama, tudi če bi vprašal enega, vendar to v obratnem vrstnem redu, ne bo delovalo – tiste, ki želijo več, nič manj.

Hiše lahko objavili 3-6. Več kot – školjke najpomembnejšo valuto, lahko gradijo predsedniški apartma ali poroko.

 

 

Krajinsko.

je pravilno, da se spomni, da registracija potrebujem sončno Resort. Lahko povabite tudi prijatelje, ki jih pošiljate pošto novice s predlogom, da se pridružijo v igri prostora sončno letovišče.

Zdaj se vračamo k študiju zmogljivosti za simulacijo. Iz lastnih izkušenj, veste, da ljudje potrebujejo več prostora za izpolnitev svoje muhe:

  Chem več razširja svoj ​​resort, več osebja za storitev, ki jo potrebujete.

 • Lavki z suvenirami
 • Restorany in kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye stran in zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata
Najame, da bi bil v kadrovski službi, kakor hitro, kot si gradijo doseči določeno raven. Sedaj boste imeli dovolj kuharjev, trenerjev, prodajalci spominkov, žogice, oblačila, sladkarije in sadje, natakarji in drugih zaposlenih. Vodstvo bo odgovoriti na vsa vprašanja, in druge delavce, ki bodo proizvodnjo, prodajo blaga, kot tudi ukvarja s čiščenjem bungalov in zalivanje rastlin na ozemljih.

Skoro v iPlayer Moj sončen Resort boste mogli zgraditi pomol za čolne in taxi kabine družba, vaši gostje lahko uživajo gibljejo med krajih in da izlete.

Prohodite gostje, zaslužiti denar in ugled, komunicirati z igralci poskušali izpolniti vseh potreb turistov, in potem ne bo pomanjkanje vas, da obiščete vašega letovišče.

 

Prav tako igrajo