Metro: Exodus

Alternativna imena: metro Exodus

 

Ukrajinski razvijalec 4A igre, senzacionalno serijo iger"Metro 2033", ki jih je navdihnilo romane D. Glukhovsky, še naprej prosil ljubitelje z novimi izdajami. Igra Metro: Exodus je bogat v temnih pokrajinah odprtega prostora in tamnicah. Po njihovem mnenju je še vedno mogoče začeti življenje iz nič, vendar je v prihodnosti veliko ovir in nevarnosti.

 

Kdaj je bila na razstavi prikazana E3, ki napoveduje, da bi bilo mogoče igrati igro Metro: Exodus kmalu, za mnoge je bilo res presenečenje in moram reči, zelo prijetno. Imenovan je bil za najbolj vznemirljive in najboljše od vseh predstavljenih prikolic, mnogi pa so rekli, da je ta igra postala najbolj pričakovana. Bloch je priznal, da je za studio to najbolj ambiciozen projekt, s katerim se je morala ukvarjati.

 

Navdušeni razvijalci za projektno igro STALKER s svojim post-apokaliptičnim svetom. Na podlagi ideje so ustvarili linearne ravni in velika odprta ozemlja. Tudi skupaj z že poznano mehaniko dejanj bodo opazne pomembne spremembe, ki bodo v igro vključevale tudi svež stream občutkov.

 

Kaj je znano iz njegovih besed in napovedi, lahko sklepamo, da se je proizvod izkazal za zelo kul in prenesti Metro: Exodus vreden. Pred tem so junaki lutali po uničeni metro v Moskvi, zdaj pa so se odločili priti ven, kar bo povzročalo nenehno spremembo pokrajine. Pokrajina je zelo raznolika in dogodki pokrivajo leto, kar vključuje spreminjanje vremena, sezon, časa v dnevu in živali. Pri poskusu preživetja morajo biti junaki vedno na stražarjenju, obdržati okoliški svet na letenje. Pri tem natančno preučite predmete okoli sebe, tako da ne zamudite ničesar koristnega. Tudi nekaj kartuš za stroj lahko reši življenje in ga ne sme zanemariti.

 

Začni na Metro: Exodus play, pripravi se, da se dogodki hitro razvijajo in igralci potrebujejo dobro reakcijo, sposobnost hitrega odločanja. Kot glavni sovražniki so živali, ki so izgubile svoj nekdanji čar.

 

Med metrojem: Igralci Exodus morajo iti skozi veliko quests, rešiti uganke in se boriti s sovražnikom. Picking up predmete, jih je mogoče uporabiti v določenih situacijah, vendar je to naravna praksa. Čas je, da gremo do izkopavanja uničene zemlje in poskušamo najti kraj, kjer se bo življenje ponovno rodilo. Ali ga bodo junaki našli? Seveda, da, ker so potem junaki. To je samo, po kakšni ceni bodo uspeli in kdaj se bo to zgodilo...

 

Prav tako igrajo