Mass Effect

Alternativna imena: Mass Effect

Mass Effect - igra, ki je bila obsojena na uspeh. Narejen je iz najboljše tradicije fantazijski žanr. Čeprav obstaja nekaj podobnosti z Kotor, projekt je priljubljen. Poleg tega so razvijalci mojstrsko prikrita plagiat pod novim velikim motorjem. Grafika v igri je super, boj in streljanje realni, vsi osnovni elementi žanra so prisotne v celoti - z eno besedo, igralci se pritožujejo, ni važno kaj. Naprej se bo sestal z glavnim junakom, ki je, skupaj s par kolegi potuje po prostranstvih intergalaktično prostora. Na razpolago vaš lik bo Zvezdne mod imenovano "Normandija".

V Mass Effect računalniku, boste morali izpolniti z znanimi dilemami - junak morali izbrati, ki je dober ali slab, ene na drugo stran. Na medgalaktičnih konferenc, da se odloča o usodi celotne planetov in galaksij. Ja, vse preveč resno, in kaj si mislil?

V zgodbi vaš lik, ki je bil sprožen, bo treba najprej, Mass Effect prenesete. To je dovolj, da bi našli lokalizirano igre na enem od vaših najljubših hudourniki. Potem je vse na "palec" - najprej izbrati osebnost znakov, sestavi svojo edinstveno biografijo in lahko varno iti na potovanje. Odvisno od tega, kaj si raje izberejo biografijo, bo spremenila igro dialoge, kot tudi število delovnih mest. V Mass Effect znakov lahko pripadajo različnim razredom.

1. Psionic.

.

2 Vojaki.

3. Tehnike.

Poleg tega je izbira nekaj mešanih razredov na voljo.

Karakter Editor vam traja pol ure najmanj, vendar je zasnovan tako učinkovito, da se bo njihov čas mimo neopaženo.

V misiji Mass Effect pojavil od nikoder. Razvijalci so uspeli narediti projekt zanimiv - ko se zdi, da imajo skoraj vse tie z geymerstva parcela pridobila takšno hitrostjo, da igre ne bi raztrgali oči. Samo ne more molčati o tem na koncu čaka pravi hollywoodski akcijski triler, nič manj. No, na splošno, se zavedaš, da morate prenesti igro, tudi vi ne smete zamuditi tega, kajne?

V Mass Effect oborožitvene junakov najbolj modernih in energičnih. Torej se ukvarjajo s tujimi sovražniki bo precej preprost. Ampak ne sprostijo prezgodaj, poskusite začeti hojo nekaj misij. Znaki, bodo lahko uživali vse prednosti tehnične civilizacije, ki močno diverzifikacijo igro in jo narediti bolj dinamično. Med bitk, lahko daste ukaze za svoje zaveznike, kot tudi cilji pooblastijo. Res pa je, najbolj nujno je le, ko se soočajo s temi "mati šefov", ki bo odprt za vas na višjih težavnostnih stopenj.

No, še ni pripravljen, da dokonča svoje zbirke najljubših iger nove stopnje? Za jasnosti, vam predlagamo, da se seznanite z prelistati Mass Effect video prikolica za predstavitev, ki podrobno opisuje vse prednosti projekta.

 

Prav tako igrajo