Life Is Strange: pred viharjem

Alternativna imena: Life - čudna stvar: Pred nevihto

Nova igra Življenje je čudno: pred nevihto.

  O ploskvi metamorfoze. "To pomeni, da nas avtorji pošljejo tri leta pred začetkom glavne zgodbe. Takrat se je Chloe Price srečal, nato pa se je z Racheljem Amberjem srečal.

 

Med igranjem igre Life Is Strange: Pred Nevihom vas bo z vodo zapletel z vročim kompleksnim znakovom. Dekleta najstniki težko doživljajo obdobje odraščanja in menijo, da je vse preveč zapleteno, dvoumno in protislovno. Od prijateljev iščejo podporo, in le tako jim uspevajo vsak dan premagati resničnost, ki jim je padla.

 

Ko Rachel je nenadoma ugotovila, da ima njena družina dolgo grozno skrivnost, je radikalno obrnila njeno življenje. Težke misli, udarec usode, težave drugačnega načrta lahko ogrozijo vero v dobro in človeštvo vsakogar. Še posebej jih je težko soočiti z mladimi. Samo prijateljstvo s Chloe pomaga dekletu, da se spopade s to situacijo, čeprav je morala sama preživeti veliko tragedija, kot je smrt njenega očeta, izguba njenega najboljšega prijatelja in številnih drugih dogodkov. Vse to ne moremo vsebovati v eni duši in ne prekiniti. Za to obstajajo dekleta, da bi si medsebojno podpirali čim več, hkrati pa zamenjali krhko, a zanesljivo ramo.

 

Download Življenje je čudno: Preden je Storm na voljo od septembra 2017. Kot so povedali avtorji projekta, ta igra vpliva na družbene vidike življenja vsakega od nas. Obstajajo trenutki smrti, izgube in trpljenja, negativni pa so kompenzirani z manifestacijami iskrenega prijateljstva, ljubezni in naklonjenosti. Igra je zgrajena na živahnih čustev in zato ne pusti ravnodušnega. Chloe se nam prikaže kot precej ostra in odločna deklica.

V Življenje je čudno: Pred nevihto je zabavna epizoda"Oprosti". V zadnjem času bodo igralci lahko ukrepali v imenu heroine Max Caulfield.

 

Prav tako igrajo