Življenje je Feudal

Alternativna imena: Življenje iz Feudala

Life je Feudal: izvor fevdalnega življenja.

Lahko rečemo, da je igra Life Feudal v mnogih pogledih podobna drugim kupcem večigralskih izdelkov, vendar ima še vedno lastne edinstvene značilnosti. Eden od njih je, da se lahko igranje nadaljuje za nedoločen čas, že več let razvija lastno grajsko ali ločeno domačijo.

Podjetje Bitbox razvijalec, ki je pred nekaj leti razglasil svoje načrte za svojo idejo, je to poudaril. Izbira teme srednjega veka se lahko imenuje tudi uspešna. To je obdobje, ki posebej privlači ljudi s svojim zapletenim načinom življenja.

Rednost fevdalizma.

V igranju igre Life is Feudal, verjetno čakate na nekatere privilegije, ki so del tega razreda. Vendar je treba opozoriti, da se sedanja elita in srednjeveška razlikujeta, kot sta poletje in zima. Danes vladajoči razred rada daje ukaze in čaka na takojšnjo usmrtitev. Na začetku nimaš absolutno nič in na določenem kosu neplodne zemlje moraš aktivno poravnati. In vsa dela se premišljujeta, da se iz kamnin iz zemlje izkoplje kamenje, oranje, sejanje semen, zalivanje in zatiranje škodljivcev, nabiranje. To vodi v potrebo po vzreji govedi in gradnji kovačnice, da bi oblikovala potrebna orodja in vojne. Čas je, da vzamemo pikado in pojdimo na rudnik. To vodi do ideje, da je čas razmišljati o širitvi gospodarstva. Graditi zavetišča za živali, sejati več poljščin, zgraditi dodatne proizvodne zgradbe. Povsod, kjer potrebujete svojo neposredno udeležbo, in iz tega pride celoten sistem iger.

  • Vnesi guild

Več možnosti

Za začetek morate prenesti Life is Feudal in raziskati možnosti igralnega prostora. V procesu, ko ste v življenju, je Feudal igrati, lahko vodite na kmetiji, in ko postane dolgočasno v zaprtem prostoru, se pridružite cehu in vaše življenje se bo opazno spremenilo.

V igri"Življenje je Feudal"lahko ustvarite svoje lastne ekipe za oborožene spopade s sosedami ali se pridružite drugim, da bi dobili svoj delež zemlje ali drugega dobička med oglaševalskimi akcijami.

 

Prav tako igrajo