Zakonodajalci

Alternativna imena:

Games LawBreakers je dinamična streljačina. Pred igranjem Lawbreakers, ki je postal okusen zalogaj za ljubitelje futurističnih svetov. Tema, ki jo ustvarjalci ustvarijo za svojo mojstrovino, leži na ravnini post-apokaliptičnega sveta, v katerem naj bi preživel.

V konec poletja 2017 je podjetje načrtovalo izpustitev projekta, igralci pa ne morejo čakati, dokler ne bodo mogli igrati igre LawBreakers. In večina iger na srečo je poskrbela za prednaročilo, to je samo za računalnik in predpono različnih izrazov. Kdo namerava prenesti zakonske urejevalce in namestiti na CP, naj bo pravočasno pred 7. julijem. Vendar je število prednastavljenih kopij za PS4 omejeno na samo 5.000 izvodov, zato je bolje, da pohitite.

As za nabore postavk, za obe platformi sta enaki:

  • Par sklopov junakovih kartic, za vsako frakcijo do primera
  • Destart Abaddon
  • Originalna osebna škatla s številko
  • Nickle Deadzo, elitne nalepke LawBreakers, in celo razglednico

Edina posebnost je, da bo možnost za računalnik prišla v obliki digitalne kode Deluxe, za razliko od izdaje za PS4, ki se distribuira s fizičnimi kopijami. Ampak ne bodite žalostni, saj je igra sama prilagojena našemu igralcu in samo čakati.

Najprej kot v zakonskih igrah, ni zanimivo, da bi se naučili ozadja. Zdi se, kot da gre za napredek, a nekega dne je šlo narobe (kot vedno) in civilizacija se je zrušila. Katastrofa je uničila Luno, ki je privedla do svetovnih težav: podnebje se je spremenilo, naravne kataklizme so se začele in zemeljska gravitacija je radikalno spremenila. Toda človeštvo ni izumrlo, vendar se je uspelo prilagoditi novim razmeram. Na razbitini starega sveta je postala nova generacija, naprednejša. Ljudje so se naučili živeti v preoblikovanem okolju in celo zgradili posodobljeno civilizacijo, še bolj napredne.

Najprej se je zdelo, da se je življenje izboljšalo in vzpostavili ravnovesje. Na tej konfrontaciji je zgrajena parcela iPlayer LawBreakers. Čakate na spektakularne bitke z uporabo fantastičnega orožja in vozil.

Periodično bodo dodane nove funkcije, načini in zemljevidi, nalepke pa lahko vstavite v topove. Na primer, Juggernaut hitro pridobiva izrabljeno gorivo; Če je Omega v celoti zaračunan, potem Gunslinger povzroči veliko škode; Wraith trpi manj v boju proti mejnemu napadu in bolj učinkovito detonira bombe.

 

Prav tako igrajo