Empire Online

Alternativna imena: Empire Online

Empire Online od vasi do moči. & nbsp;

Koncept strategije je dodelan sistem ukrepov za doseganje globalnega cilja z uporabo razpoložljivih virov. Browser Game Empire strategije je na voljo na milijone igralcev na spletu. Posebnost tega projekta je, da so vsi akcija poteka v realnem času, in uporabniki v projektu obstaja več kot 30 milijonov.

Zagon igre Imperia Online, uporabnik ni zapleteno prijavnico, ki je sestavljen iz samo treh področjih - ime, geslo in e-poštni naslov. Po tem postopku minute igralec se prenese v čas srednjega veka, dobi kos zemlje z nekaj hišami. Usposabljanje se konča dovolj hitro in uporabnik nima druge izbire, kot da razmišljajo in kako zgraditi uspešno strategijo, ki bi se preoblikovala v majhni vasi v veliko in močno imperij velik. Sredstva za gradnjo močan imperij v projektu le štiri imena & ndash; zlato, kamen, les in železo. Uporaba um, glede na razpoložljiva sredstva, bo igralec še dolgo pot.

razvijati in prevladujejo. & nbsp;

Načini razvoja lastnega imperija v igri, so različni, igralci sami določiti njegovo uspešnost scenarij, ampak če se ne razvijejo ob istem času vse smeri, bo pristranskost v eno smer ali drugo gotovo vpliva na kakovost življenja državljanov. Naloge v projektu zgrajena na tak način, da se ohrani kompromisno rešitev.

Igra Empire Online vam daje priložnost za razvoj le štiri področja delovanja:

  • Military Policy & ndash; ustvariti močan morebitno vojsko pri gradnji posebnih objektov, razvoj znanstveno podlago za preučevanje novih vrst orožja. Močna vojska omogoča igralec, da se razširi na ozemlje, ki povezuje provinco v prestolnico države in da tvorijo kolonije;
  • rast & ndash; dosežena z ekstrakcijo virov in dostopnost objektov. Več ljudi v virtualnem državo, večjo delovno silo in večji zmogljivosti za pobiranje davkov. Druga vrsta dohodka je trgovina. Lahko trguješ z drugimi igralci.
  • Diplomacija in zavezniki & ndash; sosedje in prijatelji na igre ne potrebujejo samo zgraditi trgovinske odnose in načine ter vojaških zavezništev. Pridružitev obstoječo zvezo ali ustvarite svoj ​​predvajalnik in celo prispeva k splošnemu blagajno, ampak prejme od prijateljev tehnologije, vojaško podporo, ali pa preprosto izposojanje denarja.
  • Cultural Development & ndash; morate zgraditi lepo mesto s kulturnimi znamenitosti, kaže močno gospodarstvo. Igralec ne nujno z vojaškimi sredstvi lahko razširi na njeno ozemlje, lahko drugi udeleženci projekta želijo pridružiti močan imperij brez boja.

Great People Empire Online ima še eno funkcijo v njej tam dinastija vladarjev, ki lahko zaslužijo svoje izkušnje. Vsak cesar ima svoje sposobnosti in prednosti na vseh področjih. Omeniti je treba, da ti liki živijo v resničnem življenju, se rodijo, odraščajo, starajo in umirajo. Vsak velik človek talent za karkoli, na primer, se lahko poveča število vojakov.

V osnutku Empire Online lahko igrate v nedogled, igra teče v počasnem ritmu, vendar pa uporabnik ne utrudijo dolgih čaka, dokler eno nalogo, lahko varno stori drugemu. Igralci v projektu so sposobni komunicirati med seboj razpravljajo o skupnih strategij, načrtov in načinov razvoja.

Posebno pozornost je treba nameniti grafiko in zvokom. Odlična izslediti slike in harmonično oblikovanje zvoka bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne igralce.

 

Vse najboljše igre na spletu. Heroes Zvrsti Tags