Empire Online

Alternativna imena: Empire Online

Empire Online od vasi do moči. & nbsp;

Koncept strategije je dodelan sistem ukrepov za doseganje globalnega cilja z uporabo razpoložljivih virov. Browser Game Empire strategije je na voljo na milijone igralcev na spletu. Posebnost tega projekta je, da so vsi akcija poteka v realnem času, in uporabniki v projektu obstaja več kot 30 milijonov.

Zagon igre Imperia Online, uporabnik ni zapleteno prijavnico, ki je sestavljen iz samo treh področjih - ime, geslo in e-poštni naslov. Po tem postopku minute igralec se prenese v čas srednjega veka, dobi kos zemlje z nekaj hišami. Usposabljanje se konča dovolj hitro in uporabnik nima druge izbire, kot da razmišljajo in kako zgraditi uspešno strategijo, ki bi se preoblikovala v majhni vasi v veliko in močno imperij velik. Sredstva za gradnjo močan imperij v projektu le štiri imena & ndash; zlato, kamen, les in železo. Uporaba um, glede na razpoložljiva sredstva, bo igralec še dolgo pot.

razvijati in prevladujejo. & nbsp;

Načini razvoja lastnega imperija v igri, so različni, igralci sami določiti njegovo uspešnost scenarij, ampak če se ne razvijejo ob istem času vse smeri, bo pristranskost v eno smer ali drugo gotovo vpliva na kakovost življenja državljanov. Naloge v projektu zgrajena na tak način, da se ohrani kompromisno rešitev.

Igra Empire Online vam daje priložnost za razvoj le štiri področja delovanja:

  • Military Policy & ndash; ustvariti močan morebitno vojsko pri gradnji posebnih objektov, razvoj znanstveno podlago za preučevanje novih vrst orožja. Močna vojska omogoča igralec, da se razširi na ozemlje, ki povezuje provinco v prestolnico države in da tvorijo kolonije;
  • rast & ndash; dosežena z ekstrakcijo virov in dostopnost objektov. Več ljudi v virtualnem državo, večjo delovno silo in večji zmogljivosti za pobiranje davkov. Druga vrsta dohodka je trgovina. Lahko trguješ z drugimi igralci.
  • Diplomacija in zavezniki & ndash; sosedje in prijatelji na igre ne potrebujejo samo zgraditi trgovinske odnose in načine ter vojaških zavezništev. Pridružitev obstoječo zvezo ali ustvarite svoj ​​predvajalnik in celo prispeva k splošnemu blagajno, ampak prejme od prijateljev tehnologije, vojaško podporo, ali pa preprosto izposojanje denarja.
  • Cultural Development & ndash; morate zgraditi lepo mesto s kulturnimi znamenitosti, kaže močno gospodarstvo. Igralec ne nujno z vojaškimi sredstvi lahko razširi na njeno ozemlje, lahko drugi udeleženci projekta želijo pridružiti močan imperij brez boja.

Great People Empire Online ima še eno funkcijo v njej tam dinastija vladarjev, ki lahko zaslužijo svoje izkušnje. Vsak cesar ima svoje sposobnosti in prednosti na vseh področjih. Omeniti je treba, da ti liki živijo v resničnem življenju, se rodijo, odraščajo, starajo in umirajo. Vsak velik človek talent za karkoli, na primer, se lahko poveča število vojakov.

V osnutku Empire Online lahko igrate v nedogled, igra teče v počasnem ritmu, vendar pa uporabnik ne utrudijo dolgih čaka, dokler eno nalogo, lahko varno stori drugemu. Igralci v projektu so sposobni komunicirati med seboj razpravljajo o skupnih strategij, načrtov in načinov razvoja.

Posebno pozornost je treba nameniti grafiko in zvokom. Odlična izslediti slike in harmonično oblikovanje zvoka bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne igralce.

 

Prav tako igrajo