Igra imperijev

Alternativna imena: Igra imperijev

Games Game of Empires: boj za moč.

srednji vek, z vsemi svojimi lastnostmi predstavlja igro Empiresov. Ljubitelji pretresne strategije bodo potopili v ozračje vitezov, vojaških akcij in izkoriščanja za slavo kralja.

Od prvih let treh sil se med seboj soočajo kot sovražniki, izostrijo mečeve in sanje, da bodo lokalni kralji zavrgli vodenje združenega zemljišča pod njegovim pasom, da se jim pridružijo kot nevtralno ozemlje. Vključeni vihi:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno sami kralji niso želeli tvegati v boju in zaposlujejo Lords, ki bodo zastopali njihove interese. Izberi si lepo zabavo, ki se zanaša na mesto, zaposluje vojsko in oživi željo svojega gospodarja.

Game Empires vas vabi, da igrate najbolj romantično dobo, ko ni bilo pomanjkanja pustolovščin in pohodov, valorja na bojišču in turnirjih. Naučite se odtenki igre, da izkoristite vse lastnosti igrač, in številne ure užitka, ki ste ga dali.

na najem, graditi in razvijati.

Cilj je jasen - moraš raziskovati zemljo in jih pritrditi sami. Vendar je prav in se borite proti svojim tekmecem in osvojite tistega, ki bo dovolj pameten, energičen, pogumen in agilen. To se lahko doseže s stalno prakso v kampanjah, kjer se bodo zagotovo pojavile spopadi s sovražnimi silami.

Lahko igrate igro igre Empires, ki zaposluje do pet vitezov in vsak dobi svojo ekipo. Zaključitev quests je popoln način za izboljšanje značilnosti poveljnika in vojske. Ne pozabite izboljšati strukture mesta: žaga, rudniki, kamnolomi in drugo zagotavljajo potreben material za proizvodnjo vojaške opreme. Bogastvo mesta je neposredno povezano z uspehom vitezov, zato je v vašem interesu, da zberejo denar in sredstva.

V srednjega veka je imelo veliko vero v božansko moč, zato bi se morali sklicevati na njih kot blagajnike, dopolnjene s hrano ali zlatom. Toda štetje ni vredno.

Vsa zaradi doseganja cilja.

pogovori ne morejo reči, da je to zelo spektakularno. Nasprotniki se zbirajo na odprtih področjih. Vsaka enota je za enega od vitezov. Na nasprotno, sovražniki so zamenjali napade in vojska je ubila. Ko je popolnoma razčlenjen na svojem mestu, dobi novega viteza s svojimi silami. Ta nivo bi moral podpirati in poskušati izboljšati, da bi še naprej zmagal na vseh točkah.

Study igralnih funkcij, uredite enote v pravilnem vrstnem redu, da ohranite dohodek mesta na visoki ravni, izboljšate svoje vojake, bolje artefakte, kupite opremo in vas bodo navdušili nad bojnim uspehom.

zanesljivega zaveznika v igri Empires iPlayer podpore v trenutku nevarnosti, in višji je vaš status, bolj verjetno boste pomagali tako, da noge postavite v svoje nadarjenosti, vključno z upravljanjem ledu, požarnimi napadi, neupravičeno čarobnostjo. Raziščite noge in trakove od sovražnika, postavljene na deželi svobodne zastave in razglasite del Združenega kraljestva. Imeli boste zanimivo delo in cesta se ne bo zdela dolgočasna. Težko, vendar tako čudovit svet pričakuje svojega vladarja, pripravljen dokazati moč, modrost, skrb, vizijo in nadarjenost poveljnika.

 

Prav tako igrajo