Idle Heroes na PC-ju

Alternativna imena: Idl junaki

Prenesite Idle Heroes na PC - ekipne bitke in ne samo

Game Idle Heroes je primeren za tiste, ki imajo radi RPG igre, vendar se ne marajo tekati po zemljevidu in dokončati naloge. Tu boste našli več kot 300 različnih junakov z različnimi sposobnostmi, ki jih lahko zberete v skupino in greste brcati pošasti in šefe. Igra ni dolgočasna, ampak - zasvojenost že dolgo. Vsak junak je edinstven in ima svoje sposobnosti in sposobnosti. Prava kombinacija vam bo omogočila, da ustvarite nepremagljivo bojno skupino.

Igra Idle Heroes se začne s treningom, ki traja nekaj minut. Povedali vam bodo o osnovah igre, bitkah, vrstah in lastnostih junakov, njihovem najemanju in črpanju. Torej previdno pojdite skozi trening. Na začetni stopnji ne boste imeli veliko priložnosti in funkcij, ki se odpirajo v naslednjih fazah igre. Priporočamo, da hitro začnete zvišati raven računa. Lastnosti stavbe:

 • Battle - pošljite ekipe junakov v boj za izvajanje avto-kmetije in boj z mafijami. V bitkah lahko dobite izkušnje, parfume, zlato in opremo. Še vedno obstaja možnost dvojne nagrade.
 • Test of the Brave - stalne bitke z igralci na drugih igralnih strežnikih. Zberite skupino in se pridružite bitki. Upoštevajte, da se po vsaki fazi zdravje vaše skupine ne povrne.
 • Tower of Oblivion - v notranjosti stolpa so različni stražarji, ki jih porazijo in dobijo ogromno kamenje in opremo. V določenih nadstropjih je možnost dobiti junaka s 5 zvezdicami.
 • Arena - borite se z drugimi igralci v areni. Zmagajte, dobite točke in brezplačne diamante. Test prvakov se odpre v petek - ostal naj bi le en. Prejel bo glavno nagrado, ki je vredna prvaka!
 • Čarobni krog je najhitrejši način za pridobivanje novih junakov. Za brezplačni klic junaka zberite več src ali položnic prijateljev. Ko je krog napolnjen z energijo, samodejno dobite junaka 5 *.
 • Krog ustvarjanja je edini način za povečanje zvezdniške junake. Zberite potrebne vire in materiale za izboljšanje.
 • Oltar - porabi nepotrebne junake. V zameno dobite duhove junakov, kamne junakovega napredka, prah in kamne duše. V trgovini za obnovo se junaki lahko zamenjajo za junake. Kamnine lahko dobite tudi iz paketov dogodkov.
 • Forge - Ustvarite opremo na visoki ravni za svoje znake. Upoštevajte, da oprema, ki je v kovačnici, ni prikazana.
 • Loterija - zberite loterijske kovance, zavrite boben in osvojite dragocene nagrade.
 • Black market - tukaj lahko kupite junake, junake, napredne kamne, fragmente junakov, opremo, prikličete položnice, vstopnice za arene in loterijske kovance.
 • Seer Tree - prikličite junake iz določenega tabora s draguljem Seer. Junaki 4-5 zvezd. Pridobite tudi delce univerzalnih junakov 5 *. Vsak klic daje dodatni želji gledalca. Želeli bi omogočiti, da se junak enega tabora spremeni v drugega. Lahko spremenite junake 4-5 zvezd.
 • Tavern - v gostilni dokončajte naloge s pomočjo svojih junakov in dobite nagrado. Razporeditve so različne. Za dokončanje je potrebna težja naloga, večja nagrada, vendar močnejši junaki.

Vsi junaki v igri spadajo v različne tabore, od tega 6 kosov: tema, trdnjava, brezno, gozd, senca in svetloba. Senca in svetloba imata napad na napad drug proti drugemu, ostali kampi pred njimi nimajo bonusov. Mrak premaga trdnjavo, trdnjava premaga brezno, brezno premaga leta, gozd premaga temo.

Idle junaki - edinstveni velikonočni dogodek - velikonočni krog

Uporabite kladivo, da razbijete jajce in dobite darilo, ki je v njem. Obstajajo tri vrste kladiva in jajc:

 • Leseno kladivo razbije navadno jajce; vsebuje priklicane drseče, zlatnike, 1m kovancev, dele kože za junake.
 • zlato kladivo - zlato jajce; vsebuje dele legendarnih junakov, legendarno opremo in diamantna kladiva.
 • Diamantno kladivo
 • - diamantno jajce; vsebuje samo najboljše vrhunske junake, enako opremo in artefakte.

nagrad vrednih, pojdi!

Prenos Idle Heroes je preprost, kliknite na zeleni gumb, namestite androidni emulator BlueStacks in v njem že igrate Idle Heroes na androidu.

 

Vse najboljše igre na spletu. Heroes Zvrsti Tags