Alternativna imena: Kako preživeti 2 Howe z 2 Survayv

Kako preživeti Game 2 Priporočeno za preživetje.

zapustil igro zgodnji dostop Kako preživeti 2 v zvrsteh avanture igranja vlog ukrepanje. Ljubitelji zombi apokalipso Kako preživeti 2 bodo mogli prenesti 29. 10. 2.015 platforme:

 • PlayStation 3 in 4.
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu ljudje pripravljeni na grozo? Morda ti niso showmanship in užitkov v življenju, zato so iskali način, da podžigajo čustva s pomočjo računalniških iger. Tudi film se ne more primerjati s projekti igre, saj pušča občinstvo v vlogi opazovalca, nezapletene, medtem ko je pri predmetih igrač je oseba, ki lahko vplivajo na položaj, izboljšati vaš junak in potopiti v nevarno pustolovščino, da bi dosegli cilj.

 

 

Surviving med zombiji.

Mnogi so seznanjeni z prazgodovine v prvem delu zabavo, in sedaj si lahko prenesete Kako preživeti 2. Situacija z zombiji virusov v Los Riskosne po nekaj letih, ne le ni izboljšalo, in dobila nov zagon. Če na prvi znanstveniki mislili, da soočanje z virusi dovolj hitro, če je izolirana, vendar je zdaj jasno, da je v začetku svetovne pandemije.

Nekdo poskuša preživeti sama, medtem ko drugi zbirajo v skupinah. Okužene grozno okužba postane bolj in bolj težko vsak dan preživeti v razpadajočem, gnitja svet, temveč želijo zgraditi celo daljinsko videza stabilnosti in blaginje. Glavna stvar je, da ne izgubite upanja, in morda en dan, ko bo lahko najti formulo, ki ubije zombija virus.

čas, da greš v Louisiani, vendar lahko pričakujemo samo na sebi. V tem peklu času moraš biti prekleto srečen, pameten in prebrisan, da bi našli varno mesto za gradnjo kampa. Pozabite šolskih taborniki. Šola za dečke naravoslovci, ki niso primerni za ljudi, ki se trudijo urediti bolj ali manj udobno, ne le za lastno življenje, temveč tudi skušajo zaščititi prijatelje.

Poglej za hrano, vodo in zatočišče, kot tudi komunicirati z različnimi ljudmi, poskušam razumeti njihove motive in želje. Niso vsi prijatelji so živi, po ropanje in razbojništvo cvetel kdaj, zdaj pa ima status"pravno". Kaj se bo srečanje s karizmatičnim tujca, ki je obljubil podporo in pomoč? Bi mu zaupaš? Moramo poskusiti, saj je zagotovo bolje kot zombi.

 

 

značilnosti.

Kako preživeti 2 na PC vam omogoča, da razširite svoje baze, ki ga pripelje do 16 ljudi, štiri pa hkrati lahko nekatere ukrepe. Med prehodom v določenih obdobjih lahko povečate ali iz mesta, da bi videli boljše rezultate.

Vsak znak prinaša k razvoju njihovega dela kampa, delamo, krepitev gradnje, predpise, rudarstvo, izdelava orodij, orožje in oklep. Lahko ustvarite lastne znake, nato pa jih usposobiti, da se prilagodijo težkih pogojih življenja. Zemljevidi ustvarila naključno in junaki raziskati območje odprt do slumih New Orleansu.

Pick up predmete, ki so lahko koristni za okrepitev in izboljšanje tabor junak. Moraš zgraditi past za izgradnjo in krepitev barikade, v delavnicah mojstrskih spretnosti, quests in sodelovati v napadih, vendar pa sprememba dneva vremenski pogoji dajejo 2 Kako preživeti bolj realistično.

Naredite vse, da bi izboljšali življenje v ozračju pandemije. Bodite pripravljeni na zombi napad kadarkoli, pokrivajo hrbet drug drugega, nato pa ostala nedotaknjena.

Minimalne sistemske zahteve

 • OS: 64bit / Windows 7
 • Spomin: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto prostora na disku: 8 Gb
 • Zvukovaya kartica: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Prav tako igrajo