velik preskok naprej

Alternativna imena:

Igra Big Race: plemenita strast.

Svet aristokrati svojo zabavo in konjske dirke, ni dvoma, vodila seznam. Ta šport je postal najbolj zanesljiv vir razburjenja iz vseh družbenih slojev. Ljudje preučiti značilnosti in prednike vsakega konja, in v primerjavi s poskuša ugotoviti možnosti za zmago na naslednji dirki. – igralci pred začetkom tekmovanja na blagajni razburjenje hitenja, da bi stavo na konja, ki je po njihovem mnenju bi bilo treba na prvem mestu.

Stavnice tudi ne sedi idle, in so pripravljeni deliti svoje skrivnosti o morebitni zmagovalec. Kot v vsakem poslu v zvezi s stopnjami, ne brez prevare in razočaranja. Vendar so skoki so res spektakularno, dih in lep pogled, da lahko uživate brez želje za zmago. In če želite videti na drugi strani dirkališču, igra Big Race vas vabi v hlev do uglednih dirkačev.

 

 

za začetek poslovanja.

Sanje, da je udeleženec, ne opazovalec, končno uresničile, in zdaj si v velikih skokov igranje, učenje novih poslov temeljito, na vseh straneh.

    Rastejo
  • od
  • Colt lastnega konja
  • Poskrbi za njeno zdravje in povečati harakteristiki
  • Naymite doživeli zhokeya
  • Prinimayte del v skachkah
  • Razezzhayte okoli svetu
  • Delayte uspešno stavki

Nachnite svojo kariero v konjeniškem športu. Naj oster, hiter start ne bo treba iti vso pot – novinec je, da postane poklicni lastnikov konj. Nakup in prodaja konj, tako, da svojih stabilnih najlepših primerkov.

premagali prvo težavo za neizkušene žrebca, ki ga moramo gojiti medalje. Treba je organizirati najboljše stanje, si ga lahko privoščite za skromno kapitala, ki ga imajo, medtem ko tam. Skrbeti za njegovo zdravje, rednih in hranljive obroke, orodja in usposabljanja. Sprememba pravočasno je podkve, kupijo sedlo in drugo strelivo.

nastopanje na dirkah, si zasluži prvo kapitala. Zaslužite denar in ga previdno preživeti, postopno širitev poslovanja. Nakup nove dirkalni poveča vaše možnosti za zmago. Get dobiček in lahko dirka na prodajo. Po pridobitvi konja s skromno delovanje, skrbijo za njihovo povečanje, nato pa izpostavi, ki so naprodaj.

naprej igrati igro Great Leap Forward, priložnosti za učenje, ki se pojavijo postopoma. Izkušeni rejci ne bo nikoli del s konji, ki je prinesel veliko bogastvo, dokler jih dobili vse. Bodite sprejme svoje izkušnje in prekrižajte elitne konje zaradi zanamce. Žrebci prejeli od obeh staršev najboljšo kakovost, in bo na premijo.

Plemenske Najboljši tekači se že dolgo ukvarjajo z vzhodu in arabskih konj so znani po vsem svetu. Bilo bi lepo, da so nekaj stojnic v takih primerih, da se izboljša kri vaše hišne ljubljenčke.

 

 

timsko delo.

Za začetek poslovanja, morate velik skok v registraciji, in za dober konj potrebuje veliko jahača. Se odločijo, da bodo med kandidata v Jockey Club, preučuje vsako spretnost. Temu sledi usposabljanje pod vodstvom trenerja, ki bo pripravil individualni načrt. To je lahko menjavanje plava v bazenu z premagovanju vzdržljivost na daljavo.

Če trener delo, jockey, konj in si, kot organizator, je treba uskladiti, bo to pomagalo dobil več dirkah. To je čas, da sodeluje pri veliki dogodek – konkurence, in potujejo po vsem iPlayer z velikimi skoki ogromno svet, ko obiščete rojstno najboljših dirkačev v Združenih arabskih emiratih –.

 

Prav tako igrajo