Hellblade: Senua je Sacrifice

Alternativna imena: Hellblade: Senua je Sacrifice
In sam izdelek ni bil delo celotnega studia, ampak le majhna ekipa, ki je zbrala samo 15 ljudi. Tudi njihov prispevek so prispevali ljudje, ki so nekoč preživeli psihozo in se odločili deliti osebne izkušnje.

As je rezultat dolgega in trdo delo, Seuna se je rodila, postaja, ko vidi igralca, začeti igrati igro Hellblade. Toda ona ne ve, da je pekel vedno ob njej, saj je manifestacija njene bolne domišljije. Dejansko je to samo halucinacija, nesmisel in grozne iluzije, ki jih povzroča podzavest.

Download Hellblade lahko od avgusta 2017, je ta datum napovedan kot uradni začetek projekta. Na primer, pri ustvarjanju bojnega sistema je bila ženska povabljena na kaskaderja Chloeja Brucea, ki je bila med snemanjem zvezdnih vojn v odseku"Awakening Force", ki je bila podrejena Daisyju Ridleyju. Vloga Senue je začasno izvajala, medtem ko iščejo stalno igralko. Vendar pa je ekipa ugotovila, da je Melina hitro vstopila v vlogo in se dobro spopadala, zato jo je povabila k nadaljevanju dela skozi sliko do konca.

Čeprav se je deklica strinjala, se je sprva strašno stisnila in včasih celo prosila svoje kolege, naj se obrnijo ali ugasnejo luči, ko je morala opravljati preveč čustvene prizore.

 

Prav tako igrajo