Guverner pokra 3

Alternativna imena: Guverner pokra 3

Igra guvernerja Poker 3 potomca teksaškega Hold'ema

Igranje na poker kartice s

U, dolga in fascinantna zgodba. Toda zdaj je naša pozornost prešla na določeno vrsto, ki so jo v začetku preprosto imenovali Hold'em. Ko je leta 1967 v Las Vegas prišlo več igralcev in s seboj takrat prineslo povsem novo igro s kartami, jim je redna igralnica hitro všeč. Kazino Golden Nugget je bil nekaj let edini, ki je obiskovalce povabil, da se pridružijo skrivnosti teksaškega Hold'ema. To ime je dobil, ker so igralci, ki so ga predstavili v Vegasu, prišli iz ameriške zvezne države Teksas. In pol stoletja pozneje se je pojavila igra Governor Of Poker 3.

Tehnologija

Advanced vam omogoča, da dolgoletnim hobijem daste sijaj, stroge in resne predpise razredčite s kančkom pustolovščine. Če so se mnogi odpravili v igralnico, da bi dobili porcijo užitka, je danes to mogoče storiti, ne da bi odšli od doma. V Governor Of Poker 3 lahko igrajo vsi, tudi otrok, hitro razumejo preprosta pravila.

Pravila

Prava in virtualna

Kar se tiče samega igranja, sledi istim zakonom kot v življenju. Hkrati je začinjena z "ruffles" z dodatnimi funkcijami, o tem pa več kasneje. Zdaj pa poglejmo, za kaj gre pri Texas Hold'emu.

Obstajajo tri vrste: neomejujoče, napol omejujoče in omejujoče. Udeleženci za mizo čakajo prodajalca kartic, a za zdaj denar nalagajo v banko. Tisti, ki obravnava karte, izroči dve zaprti kartici in počaka, da se obračun konča med igralci. Nato so na mizi ležali trije odprti in spet pogajanja, nato pa še dva kroga na eni odprti kartici z odmorom za ponudbe. Igralci z dvema kartama obrnjenimi navzgor in 5 odprtimi kartami morajo narediti zmagovalno kombinacijo. Poleg tega, ko začnete igrati igro Governor Of Poker 3, boste našli veliko več vznemirljivih dogodkov.

Kaj virtualni svet pripravlja za nas

Ko se je zgodila registracija Governor Of Poker 3, veste, ime, geslo, poštni naslov ... lahko začnete razvijati ozemlja.

MiniClip, podjetje je za vas ustvarilo teksaško vasico San Saba. Enkrat v njem boste srečali druge igralce, ki se radi družijo tukaj. Z njimi lahko sedite v baru, se sprehodite po okolici, se lotevate preprostih ugank ali kupite nekaj predmetov, ki so uporabni za nadaljnji prehod. Če se premikate po zemljevidu, dokončajte naloge na trenutni ravni. Spominja na igro s kockami, ki se valjajo, da bi izvedli ustrezno število korakov.

Ker igralci z vsega sveta prihajajo sem, je podjetje tu vedno mednarodno, čeprav ni zagotovljeno upravljanje ruskega jezika. Vendar to ne igra vloge, saj v klepetu lahko komunicirate v svojem običajnem jeziku, na meni pa se preprosto navadite. Značilnosti iPlayer Governor Of Poker 3:

    Igrača je na voljo ne samo v računalniku, ampak tudi na tabličnem računalniku in mobilnem telefonu;
  • predstavljenih 6 vrst pokra;
  • Prijavite se lahko prek Facebooka in drugih družbenih omrežij;
  • Izberite nasprotnike za igro;
  • Win trofeje;
  • Komunicirajte z drugimi igralci.

Cilj zabave je zaslužiti veliko denarja na mizi s kartami in ponuditi svojo ljubico. Raziskati morate tudi obsežno ozemlje in se boriti z guvernerjem Teksasa. Glavna zgodba ostaja sam poker, vendar je poleg tega treba še kaj storiti. Praktično vam ne bo treba ničesar dodatno konfigurirati, samo prijavite se, ustvarite lik in se igrajte. Na voljo je brezplačno, kar je še en pomemben plus k drugim prednostim.