Bogovi in u200bu200bslava

Alternativna imena: Bogovi in u200bu200bslava

Bogovi in u200bu200bslava - strategija v svetu bogov in čarovnije

Igra

Gods and Glory na osebnem računalniku vas bo v vesolju in času popeljala v svet, v katerem lahko preživite samo z bojem. Vzemite nadzor nad celotnim gradom in ga naredite za trdnjavo moči in moči. Strategija v realnem času iz igralnega studia Wargaming z elementi taktike in ekonomičnosti. Borite se s prijatelji za nebesno Citadello in pokažite vsem, kdo je pravi car vseh dežel tukaj.

Igra igre in splošni nasveti

Bogovi in u200bu200bslava boste igrali kot vodja, splošni in znanstveni. Se pravi, morali boste razviti svoje mesto, se boriti z vojaki in se učiti novih tehnologij. Na razpolago bodo tudi generali, z drugimi besedami junaki na čelu vaših vojsk. Spretno upravljanje in načrtovanje prihodnjih korakov vam bo omogočilo, da premagate svoje tekmece, saj ste v enem od kraljestev na globalnem zemljevidu. Vaš grad je majhna kapljica v ocean drugih igralcev in njihovih gradov, zato se prepričajte v prijatelje in zaveznike. To je najbolje storiti kot del zavezništva, z njim pridobiti nove in nove igralce, razvijati se za nadaljnje bitke. Navsezadnje je že dolgo znano, da eden na terenu ni bojevnik.

Konstrukcija v gradu - funkcionalnost je implementirana, kot v mnogih drugih igrah podobnega žanra. Imate majhno ozemlje, kjer gradite vire, vojaške, znanstvene zgradbe. Na primer:

  • vojašnic - možno je zgraditi 2 kosa omogoča novačenje vojaških enot;
  • vojaški štab - povečuje zmogljivost vojsk heroja in generala; Univerza
  • - izboljšave mesta in bitke se preiskujejo;
  • smithy - tukaj lahko ustvarite, izboljšate, očarate, sintetizirate opremo za junaka in generale; Delavnica
  • - omogoča ustvarjanje pasti in utrdb za steno; Konoba
  • - lahko najamete generale - močne voditelje vaših vojsk;
  • žaga, stanovanjska zgradba, kmetija, zvezda mlin, stavbe za kamnolome, ki se nenehno ukvarjajo s proizvodnjo virov, dvig ravni poveča proizvodnjo.

V igri so le štiri vrste virov - les, zlato, kamen in zvezdasti prah. Vsak od njih ima drugačen namen in se uporablja na različnih področjih. Obstaja tudi peta vrsta - diamant. Dobite lahko za dokončanje nalog, nagrade na turnirjih ali nakup za pravi denar. Omogoča vam, da pospešite gradnjo, najem in raziskovanje, zanjo lahko kupite edinstvene generale in tudi redko opremo zanje.

Bojna mehanika

boji potekajo v samodejnem načinu, izbirate lahko le generale in vrste čete, ki se bodo borile. Skupno v boj vstopi do pet različnih enot, od katerih je ena junak ali general. Skupno število vojakov, ki se lahko borijo, je odvisno od zmogljivosti odreda vašega generala. V Gods and Glory ne boste srečali milijonov vojakov, na primer na sedmi ravni vojaškega štaba lahko v bitko vodite le 48 vojakov, to je 12 vojakov v enem oddelku. Tudi najem čete se izvede precej hitro, saj v tem primeru v eni bitki ne boste izgubili več kot 48 vojakov.

vojakov je lociranih na dveh progah: 10.0003

  • spredaj - za malodobne vojake so obrambna črta, imajo visok kazalnik življenja;
  • nazaj - za vojake, čarovnike, zdravilce naredijo glavno škodo sovražniku, imajo nizko raven obrambe in življenja, vendar visoko škodo.

Če je vaš junak ali general čarovnik, potem bo torej na zadnji liniji, če pa bojevnik spredaj.

Gods and Glory lahko v računalnik naložite s pomočjo emulatorja Bluestacks Android. Ker je bila igra ustvarjena za mobilne naprave, jo najprej zaženite v osebnem računalniku in najprej namestite emulator in šele nato v njem namestite igro in uživajte v igranju.