Ghost Recon Tom Slantsys: Vildlands

Alternativna imena: Ghost Recon divjine Tom Clancy je, TCGR Wildlands

Igra Tom Clancy je Ghost Recon: Wildlands: prava vojna.

Kak trdi razvijalec Ubisoft Paris, bo igra Ghost Recon Wildlands prvi produkt vojske v velikem odprtem svetu. Datum sprostitvi še ni znan, vendar pa je nekaj informacij je bila predstavljena na festivalu E3. Tako da je ta ukrep z Tom Clancy je Ghost Recon: Wildlands nalaganje za platforme:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki se lahko razvrstijo v štirih in izpolnjevanje nalog, vsaka ekipa razvija proces v svojo smer, usklajevanje glasovno komunikacijo korake.

V hot spot.

Geymerov čaka pristanek v Boliviji, in dobimo v okolici na različne načine: z avtom, motorno kolo, helikopter in še skok s padalom. V zgodbi, je Bolivija postala glavna baza preprodajalcev drog in kartela drog vsi Santa Blanca teči. To je privedlo do katastrofalnih rezultatov regiji, ki jo v podzemlje nadzorovano, in vlada čedalje težje obdržati nadzor. ZDA v paniki, saj zdravila se zavalil po vsem svetu, ki je postala resna grožnja. Da bi odpravili osnove mafije in ponovno vzpostavi red v Boliviji poslal elite moštva"Ghosts".

Gruboy moč, da odpravi stanje ne bo delovala. Potrebujemo premišljen načrt in sposobnost za prilagoditev ukrepa na razmere. Prav ti fantje so v enoti, ki je namenjen, da bi kaos in zmedo v vrstah kaznivega sindikatu, nato pa trajno onemogočiti. Junaki morajo izpolnjevati z nevarnim, huda sovražnika, ki se ne ustavi pred ovirami so se pojavile, in ni zelo natančna pri izbiri kazni, ki razkrivajo sovražne agente. Nastavitev moštvo podal kompleks, ki pa ima za sabo izkušnje in podporo vlade.

Geympley in značilnosti igre.

Ozhidaya trenutek za prenos Ghost Recon Wildlands igralci sledijo novice in kar je razvidno iz uradnih virov, ne more ampak veseli. Igra ima 9 različnih področij z različnimi pogoji: gore, reke, puščave in drugih. Dodaja realno spremembe dneva in vreme je spremenljivo in se lahko uporablja med misijo, če je dan lažje slediti in gledal noč postane idealno zatočišče. Orožje junaki, tudi ne manjka, in tehniko je sposoben premagati težke dele lepljivo blato na majave. Kot dogodki odvijajo v sodobnem svetu, temelj pravi arzenal vojske, čeprav obstajajo funkcije, kot so brezpilotna letala. Te mehanske pomočniki so označeni cilji in sovražniki, kot tudi učinkovit napad.

V misije Ghost Recon Wildlands za PC igralci izberejo metodo, ki opravljajo naloge: priti blizu sovražnika neopaženo ali uporabo sredstev za napade na dolge razdalje in kratkega dosega. Lahko greš naprej, računa na učinek presenečenja in opraviti predhodno preiskavo in zbrati več podatkov, in izvedite opravilo, ki ga lahko gredo na raziskovanje sveta in zgrabi nekaj izpostav.

Ghost Recon divjine

V Tom Clancy je lahko komunicirajo z NPC (uporniki, politiki in navadni državljani), ki gradi prijateljske odnose z njimi ali pošiljanje v čin sovražnikov. Privoščite da je treba resno, saj lahko vplivajo na vaše načrte za prihodnost. Pridobivanje igralca točke izboljšati vaš junak, in lahko traja od padlih sovražnikov svojih orožja in uporabne stvari.

Podvodya gor, še enkrat iti skozi značilnosti igre:

  • Bolshoy prostem mir
  • Komandnaya igra 4 h
  • Vozmozhnost deluje eno tretji računalnika naparnikami
  • Polnaya svoboda deystviy
  • Alternativnye scenarij sobytiy
  • Postoyannoe navykov
  • izboljšanje
 

Prav tako igrajo