Fortnite

Alternativna imena: Fortnite

Fortnite online prosta fantastična igra z elementi preživetja in strelec, v risanskem slogu. Kombinacija pošasti, ki je zastrašujoča s svojim videzom in razburkanjem šaljivih trenutkov vizitke te spletne zabave. Igra se je izkazala kot izvirna. Družba Epic games je pri razvoju projekta uporabljala motor Unreal Engine 4, tako da se je igralni svet izkazal kot mobilen in dinamično spreminjajoč. Tukaj boste našli čudovite dogodivščine. Čutite neizrekljive besede čustev!

Players se prenesejo v virtualne prostore, kjer so polni pošasti. V teh trenutkih, ko se boriš z njimi, se igra Fortnite pretvori v strelca tretje osebe. Med dnevom se ukvarjate z gradnjo in krepitvijo obrambnih objektov ter pripravljate različne pasti za pošasti. In takoj, ko pade nocoj na tla, vas pošast napadejo v polni sili. V tem času je bolje, da se nahajam na varnem mestu in ne odhajam nekje na odprtih območjih, ker se ta strašna bitja počutijo kot mojstri situacije in so pripravljene uničiti vsakogar, ki je nepreviden. Ko ste začeli igrati Fortnite, bi si morali prizadevati, da bi na njih našli svet, da se ne bo strah, takoj ko bo naslednji dan konec. Brezobzirno ustreliti nadležno pošasti, ki so predhodno naredili zalogo želenega orožja. Ne pustite zlo bitje kakršne koli možnosti! Potrebovali boste takšne gradbene materiale, kot so les, kamen, opeka. Gradnja je eden od najpomembnejših vidikov igre. Zato boste med celotnim igranjem izboljšali, kaj lahko ustvarite. Spremembe so predmet streh, podstrešij, stopnic in drugih elementov stavb. Druga zelo pomembna točka je oborožitev. Tudi to se lahko izboljša. Na voljo je za nadgradnjo razpoložljivih vrst orožja. Naj navedem primer. Uporabljate preprost samostrel in sčasoma ter ji dodajte električni šok, tam pa pogledate in ga lahko opremite z eksplozivi. Igralec Fortnite pomeni, da se nenehno razvija in postane močnejši. Ampak, ne pozabite, da testi postanejo tudi resnejši.

Igra proces predvideva tako eno podjetje kot skupno igro. Za učinkovito reševanje invazije pošasti, igralci pogosto ustvarjajo zveze in klane. Poiščite svoje zanesljive spremljevalce in delajte skupaj z njimi. Tu boste videli, zato bo še bolj zanimivo!

Ne pozabite na prvotni način rezanja z drugimi igralci. V družbi 90 igralcev ne boš oštevala otok, ampak samo eden zmagovalec. V tem primeru boste lahko:

  • za pridobivanje virov;
  • , da bi našli skrinje z opremo;
  • zgradne ojačitve;
  • streljati in uničiti sovražnike;
  • skriti pred sovražniki;
  • raziskati ozemlje;
  • oddaljen od vedno zožujoče cone delovanja;
  • pregled!

Fortnite brezplačno bo priložnost, da preživite čas z veseljem. Ne izgubite druge minute in se pridružite skupnosti iger na srečo. Naj se uresničijo vsi vaši upi!

 

Prav tako igrajo