Fort Honor

Alternativna imena: Fort Honor Za Honor

Game Za časti in njenih začetkov.

Ko predogled nove računalniške igre, začeti argumente, kakšna zvrst je, z nekaj motorjem, kdo je delal na njem, ki objavlja, in drugih sorodnih atributov. Ampak vsaj je znano, kot je bil zamišljen, ki jih je avtor, in koliko časa je minilo pred nastopom svojih udarcev.

Game Za časti izvalili v mislih Jason Vandenberg več kot 10 let. Spodbuda služil kot umetniških predmetov zahodne bitki posneto z Jasonom, nato pa je začela razmišljati o načinu za prenos elementov upravljavec mečem kapi. Ko je bila ideja nastala, je na voljo v različnih založnikov, vendar za dolgo časa nihče ni hotel imeti opravka z, če je nepriljubljen žanr, ki se nanaša na odsotnost ciljnega občinstva. Ampak to ni bil edini razlog, – tehnologije, da bi ukrep preveč realistična na čas ne obstaja. In tako se je zgodilo, da je bil Jason Vandenberg lahko"roditi"Za časti samo 12 let po njenih idej.

očitek bi bil otrok še vedno izkazalo, da je ne samo izvedljiva, ampak tudi presenetljivo zabavna. Igrača ni nekoga nadaljevanje, ampak popolnoma ločeno izdelek z edinstveno zgodbo.

Na E3 2015 najava projekta igra z enim uporabnika / večuporabniški način v žanru kramp in pobiti, in se pripravlja, da bo javnost njegov založnik Ubisoft pomlad 2016 Za Honor bo mogoče prenesti najpomembnejše platforme:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

 

 

Gde v zadnjem srednjem veku.

Heavy oklep, meči, močan, stern obrazi vojakov, ki so se združila v bojišču je – Za časti, realistična igra spopadov v tretji osebi. To je čas, da bi usodno izbiro, ki vam bodo v tej srednjeveški zgodbi:

 • The legije – neporažen rytsarem
 • The Warborn – nasilni vikingom
 • The Chosen – miren samuraem

Vas čakajo na bojišču kopala v morju krvi, in se ukvarja s strategijo za razvoj taktike, skupaj z zavezniki proti sovražnike in jih napadajo od blizu in daleč meja. Postopek je tako realistična, ki jih bodo občutili kot sila udarca je odvisna od teže orožje.

Za prenos Za časti, boste morali počakati kar nekaj, in lahko greš na eno samo misijo ali deli s prijatelji, ki poteka.

Trump Za Honor na računalniku do drugih igralnih izdelkov – čustvenosti. Lahko rečemo, da je to igra za težke moške, ki čutijo posebno Gužva po vzponu divja adrenalin v žilah, strasti in druge kemične reakcije.

Tako kot v življenju, liki ne držijo pravil"ena na ena", in lahko napadejo več ljudi na eni, in pogosto ne. Predstavljajte si, da ste zašli v množici, kričanje bitko krik, nato pa ima meč do stavke. Obstajati mora res biti najbolj tehtnimi mahal z rokami in ne čakati, dokler se sistem samodejno naredi za vas. Ker je vaš nasprotnik je tudi pravi igralec, ki zmaga v bitki prvo ujeti drugo po pomoti in povzroči smrtno rano.

 

 

značilnosti igre.

Game Za Honor je povzročil veliko hrupa, in ne more čakati igralci vzeti sedež na monitorju, ki ga bo v vojaški akciji, zapustijo svoje žene, da ognjišče, dokler se ne vrnejo ščit ali ščit. In za zmago vseh bitk, razmišljati in delovati hitro, z uporabo razpoložljivih možnosti gaming.

 • Pick izmed treh frakcij bojevnik viteza, samuraji ali viking
 • Sistema Art of Battle pomoči upravljanje mechom
 • Obdumyvayte vojaški strategiyu
 • Razvivayte talente geroev
 • Srazhaytes v kampanji za enega igralca, ali z ramo ob rami z druzyami
 

Prav tako igrajo