Alternativna imena: Legends Football

Igranje nogometne legende ustvariti zvezdo.

Nogometna tekma milijonov, bi vsak fan rad enkrat v življenju, da se na rušo stadiona kot igralca, ki stori odločilen udarec za zadetek. Cilj Kriki, bučanje stadiona, veselje zmage, bi to sanje je treba izpolniti v virtualnem svetu igre Football Legend. Samo v tej novi igri, kdorkoli lahko vstopite v polje kot igralec, ki je postala eden od ekipe in začutite okus zmage.

Za razliko od drugih iger, nogometa, ta igra ponuja možnost, da upravljajo samo en igralec med tekmo, ne pa celotne ekipe. Tu v ospredju sposobnosti vsake od desetih športnikov, ki sedijo pred monitorjem in usklajuje delo vseh članov ekipe. Napaka je mogoče zmagati vse stroške, tako kot v resničnem življenju.

Football Legends igra, v kateri obstaja možnost, da povabi pravih prijateljev, da igrajo nogomet, saj se soočajo na stadionu in igrajo nogomet na travi ni vedno mogoče, vendar pa doma, ko je dolg delovni dan, da pridejo v telovadnico s svojimi prijatelji, je pravi praznik . Ko je ekipa pripravljena na boj za naslov, lahko igralci ustvarijo svoje nogometni klub in sodeluje na svetovnem prvenstvu med številnimi ekipami, in kako veš, da postane pravi prvak.

 

 

pripravljeni igrati nogomet Legend.

Za vstop v razburljivi svet fudbal Legenda prenesete program odjemalca je potrebno. Vrstni red preprosta, boste morali najprej registrirati, nato pa namestite program in začnete ustvarjati svojo nogometno zvezdo.

Razvijalci ponujajo igralcem odličen urednik videz je vizitka igre. Nogometašev lahko nastavite edinstven videz:

  • obrazne poteze, do popolne portret spominja na resnično osebo;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu oblika, zaščita in osebni slog.

Ustvarite svoj nogometno legendo, igralci lahko takoj šel na polje za treninge. V tem načinu, ne obstajajo drugi igralci, le vratar, ki upravlja z umetno inteligenco, mimogrede, le vratar robot v katerem koli načinu, drugi igralci na terenu, so resnični ljudje. V načinu vadbe je mogoče obvladati udarce iz vsega igralnem polju, preigravanjem, vseh vrst prelazov, različne feints.

režimi v igri veliko, ne samo za igranje in telovadbo. Igralec lahko ustvarite svojo ekipo prijateljev, ali pa se pridružite obstoječi eno, da ustvarite svoj klub, sodelujejo na turnirjih ali opravlja naloge, ki se pojavijo v igri vsak dan.

Po vsakem tekme značaja dobi določeno količino divjadi denarja in izkušenj. Kopičenje tako nam omogoča, da razvijejo nogometaša, pridobivanje naslovov povečati svojo hitrost, vzdržljivost in drugih fizikalnih lastnosti. Igra ima priložnost za nakup predvajalnika športno opremo, ki vpliva tudi na kakovost svoje igre.

Dobra ekipa igra zahteva usklajeno delo vseh športnikov, tako da lahko sodelujejo v prijateljskih tekmah, vadil kolektivno igro in poteka na področju posameznega udeleženca. Igralci imajo možnost, da ustvarijo več igralcev in takoj izberete lik pred začetkom tekme. Podpira tudi izmenjavo in prodajo igralcev.

Football Legends Igra je zelo zabavna, je osupljivo lepa grafika, ki prenaša vse podrobnosti o tem, kaj se dogaja na tem področju. Navijači na stadionu in komentatorji reagirajo na to, kar se dogaja, da daje občutek realnosti. Vse igre je mogoče shraniti in ogledov.

 

Prav tako igrajo