Fifa 18

Alternativna imena: Fifa 18

Igra Fifa 18: Soccer najbolj kul!

Ochen zelo kmalu nogometni navdušenci bodo zapustili z glavo v igri novo različico izdelka studio Electronic Arts. Igra Fifa 18 zelo realistična simulacija nogometa. Ona je njen predstavitveno obraz igralca, ki je dvakrat uspelo zmagovalca vodilnega evropskega klubskega tekmovanja Cristiano Ronaldo"Real Madrid".

Igrat igri bo Fifa 18 bo na naslednjih platform:

Nastoyaschie nogometni navdušenci lahko ogledate ves dan in noč, in če igrate na virtualnem igrišču, v kakršni koli obliki.

  • Xbox One
  • PK
  • Switch Nintendo
  • PS4 in PS3
  • Xbox 360

Unikalnye tehnologii

Seveda pa je prednost kakovostnih projektov z bogatimi funkcijami in lepi, podrobnimi grafiko. Te napredne razvedrilo velja FIFA 18 je izvedla edinstveno tehnologijo Real Player Motion. To pomeni, da je vodenje postalo bolj prožno in mehko, in tako neposredno vplivajo na gibanje Ronaldo in drugih igralcev, ki ne razlikujejo od resničnega življenja. Izkušeni igralci bodo takoj občutek, da se cenijo prednosti. Razvijalci so se skoraj revolucionarno preboj, in zdaj je, kot se premika računalniški lik neposredno povezana ne le svojih bistvenih lastnosti, ampak tudi fizičnih podatkov.

Drugie igra momenty

Skachat FIFA 18 bo prost kot demo različici, da bi se počutili čar igranja. Hkrati dodeljene dodatne bonuse in elemente za uspešen začetek pojavlja v volumnu 20 Gold določa premijo. Tokrat gre zares: napevi, valovi, toaletni papir v zraku na tem področju. pojavijo tudi transparenti v sektorjih, poleg tega pa bo gledalec najde svoj obraz posamezniki kamere ne bo iztrgal iz vrst in prikazuje na velikem zaslonu. Dober konča Igralec lahko praznujejo, teče do prve serije, ki spadajo v rokah navijačev.

Govorit Nogomet je lahko dolgo, vendar je bolje, da prenesete Fifa 18 in uživajte v igri. Nakup in prodaja igralcev, najem trenerje in drugo podporno osebje. Ukvarja se z usposabljanjem, skrbijo za zdravje igralcev in prijateljskem vzdušju v ekipi. Nogomet ni le srečanje ekip na igrišču v boju za glavno nagrado. To je dolgo in trdo delo priprave za pomembno točko. Gojiti svojo zvezdo in jih v nasprotju z znanimi igralci. To je čas, da izvedeti.

 

Prav tako igrajo