Far Cry Primal

Alternativna imena: Far Cry Primal

igra Far Cry Primal v mezolitika.

strelci ljubitelji serije čaka pravo presenečenje, ko je podjetje & nbsp; Ubisoft Montreal predstavila svoj nov projekt v seriji Far Cry. Single- player igre Far Cry Primal v pustolovskih igralci akcijskih žanr odločila, da pošlje v kameno dobo, lupine s pendreki, sekire in prisiljeni preživeti v divjini.

Mi že vemo, da Far Cry Primal nalaganje za & nbsp; One Xbox in PlayStation 4 & nbsp; morda 23. 02. 2016 in 1. marca & ndash; na Windows. Proizvod se bodo sprostila v publikacijah zbiranja in elektronskih, in če v prvem primeru, igra vključuje fizične dobrine, bodo igralci prejeli drugo dodatno orožje in misije.

& nbsp;

& nbsp;

V svetu divjih živali.

človek, ni čudno, da boj s sovražnikom. Ta sposobnost, ki jo opravlja od kamene dobe, ko še ni bilo strelno orožje, oprema in blago, da pomaga preživeti poškodbe in bolezni. Primitivni človek lahko zanašajo le na lastne moči, zvit, agilnost, hitrost in natančnost.

People & ndash; Živali, preveč, ampak bolj nemočni v svoji izvirni obliki. Imajo ostre kremplje in močne čekane, so slabše & nbsp; v zveri hitrosti in moči, vendar pa imajo še eno prednost & ndash; um. Kamni in drevesa so spremenili v orožje, ki nadomešča manjkajoče atributi anatomijo.

Igranje imenu Takara & ndash; edini preživeli iz družine, boste obvladali:

 • 20^^Luke
 • 20^^Sekire
 • 20^^pendreki
 • 20^^Spears

koristne tudi za kamne, ki jih lahko vrgli v živali ali sovražnih člane drugih plemen.

junak hrepeni za maščevanje za umor družine in najti novo mesto v takem krutem svetu. Ostal sam, je najprej opira samo na sebe, nato pa se nauči ukrotiti divji plenilci in so mu pomagali v spopadih. Kdo bi si mislil, da bodo sabljezobi tigri, medvedi in volkovi stati na strani osebe, vendar je tako, in da je lov mamuti postali bolj uspešni. Večina trupa zagotavlja ne le veliko mesa & ndash; topla koža & nbsp; je lažje, da bo toplo, in kosti, se lahko uporablja s prednostjo. In če ste ukrotiti sova, bo to odlična skavt, ki je videti v kabini velikem ozemlju.

Prazgodovinska in sodobni ljudje niso dosti drugačni & ndash; obstajajo prijazni narodi in agresiven. Thakkar v doživlja raziskavo predstavnikov obeh strani, in če lahko pridobili nekaj novega znanja, ga drugi prisilili, da se pridružijo bitko, vendar pa bo postala močnejša in bolj izkušeni, da mu bo pomagalo pri soočanju z razmerami.

V vodilni lik ima dve misiji: Nujno & ndash; preživi v nenehni nevarnosti, in globalno & ndash; postal vodja vseh Oros. V obeh primerih, morate biti vedno pozorni in premik v smeri cilja, osvajanje novih znanj in spretnosti.

  & nbsp;

  & nbsp;

  Lastnosti.

 • narediti orodja
 • 20^ustvariti orožje^
 • Hunt, zagotavljanje hrane
 • ogenj, da bo toplo
 • Uporaba razpoložljivih materialov z uporabo
 • Razviti vaše pleme, zaradi česar mu je nepremagljiv
 • Dokaži, da ste lahko najbolj nevarni plenilci v občine in pristojnega vodjo

Poleg glavne kampanje, so avtorji ustvarili dodatek v obliki treh edinstvene misij & ndash; Legenda o mamuta. Naložite daleč Primal z dodatkom igralcev, lahko bi bilo pre -order.

V Far Cry Primal PC zaživi na antičnem svetu z edinstveno naravo, živali in ljudi, ki so bili njegov sestavni del. To je edinstvena priložnost, da gredo skozi preizkušnjo z dostojanstvom, z razpoložljivimi sredstvi.

 • Bodite previdni & ndash; kri živali ubitih v lovu bo pritegnila plenilcev.
 • Sposobnost uporabe ognja vam daje prednost pred drugimi plemeni.
 • Izguba ene od udomačene hišne je lahko sestavljen & ndash; če boste našli in uporabljajo posebno temo, lahko obudila.
 

Prav tako igrajo