Fable Legends

Alternativna imena: Fable Legends

igro Fable Legends temeljijo na legendah in zgodbah.

To ni resno izgleda igro Fable Legends, več kot veselo pravljica z elementi junaškega sage. Vendar pa, kot je bilo predvideno avtorjev & ndash; kar najbolje resne zgodbe z malo humorja, ne pa otrok, v upanju, da je projekt v žanru akcijsko RPG speljati vse starosti.

je predvideno, da se basen Legends lahko prenesete One Xbox in PC z Windows 10. Odprta beta testiranje bo potekal spomladi 2016 In v tem istem letu, razvijalec in založnik Studios Lionhead Studios Microsoft se dogaja, da se sprosti igro.

Prva izdaja ne bahajo lokacije in znakov bo svoje ukrepe v glavnem mestu, ampak avtorji bodo ustvarili vrsto nadaljevanji, postopoma širi zemljevid, del likov in druge stvari. Kot je za načine, bodo igralci lahko izbrali enega uporabnika ali zadrugo. Kljub temu, da se ustavi volitvah na enem prehodu, vam ne bo sama & ndash; Naslednja bo družba znakov, računalniško nadzorovan.

Doslej delo na projektu, je v polnem zamahu, igralci se trudijo, da se naučijo več podrobnosti o tem, kaj se pripravljajo razvijalci. Vsaka novica živahno razpravljali in se hitro širi, in je postalo znano, da bo prenos Fable Legends mogoče modelirati free- to-play.

Usoda junaka & ndash; tvoja usoda.

Dogodki potekajo v gosto naseljenem svetu Albion, kjer se pričakuje, da je položaj, ko povsod zlo preprečuje, slavno junaki živeli mirno, srečno, tako dobro kdaj kasneje.

Pred kvartet pojavlja vse dobre fante & nbsp; en lopov & ndash; vodja škratov in Orke. Ja, lopov, vendar pod njegovim nadzorom veliko agresivnih Sluge in ga aktivno uporablja svojo moč, da plemenitih bojevnikov nasylaya svojo vojsko, da se prepreči izvedete dobrih namenov.

Poleg velikega vodjo zelene Freaks postavlja pasti in manipulirati vreme, ki povzroča različne nesreče. Na splošno, dolgočasno junakov zagotovo ne bo, in če postane, bo glavni lopov skrbijo za svoje volje.

 • Scary zaščiten na najbolj ranljivih območjih arbalester oklep.
 • swordswoman težka čarobni ščit.
 • Cute morilec s prefinjenimi manir.
 • poredna, smešno čarovnica, lahko brez truda zamrzne koli, in se pretvarjati, da je ne bi.

  z junakom boste znašli v svetu, kjer magija, legenda in zgodovini postali eno. Ste čakali neverjetno quests, zoper naloge, čudne sestanke z zanimivimi liki poselitev Albion. Vi odločate vlogo & ndash; sly slepar, neustrašen bojevnik, pogumni plačanec ali vrlina sama.

  Vaš lik zasluži boljše, zato poskrbite, da ne potrebujete orodja.

  se Njihova moč in moč stavke lahko postopoma povečala, tako da ima privilegije po prehodu misije v Fable Legends na PC.

 • Procesor: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Prav tako igrajo