Estsilon

Alternativna imena: Escilon

Estsilon na spletu - edinstvena brskalnik temelji igre, na voljo občinstvo uporabnikom brezplačno. To je izvirni MMORPG (zgodovinski žanr) igra. Projekt je bistveno drugačen od sedanjih spletnih iger, kot so se ustvarjalci prizadevali za odpravo različnih slabosti. Dragi igralci v Estsilone pritegniti ne le zanimivo legendo, ampak ključne značilnosti bo navdušil in navdušili vas. Kako v svet jamskimi ljudmi, boste dobili priložnost za rast in selitev v nove sfere, kjer odprtimi velikimi privlačnih možnosti. Torej, kako bi izhajalo iz preteklosti v prihodnost, sam občutek, užitkom in kompleksnost življenja v različnih obdobjih.

Sistemske zahteve so minimalne. Računalnik mora biti nameščen operacijski sistem Windows (XP, Vista ali Windows 7). Tudi za igro bo treba zvočno kartico, tipkovnico in miško. Ko je povezan z internetom, lahko začnete, da se registrirajo in igrajo igre na spletu Estsilon.

Estsilon Spletna prijava bo vam prebivalec v kameno dobo. Ali ni treba prenesti programsko opremo odjemalca. Registracija Estsilon - enostaven in hiter proces. Vi morate le registrirati nov znak, ki navaja naslednje podatke:

1), boste morali vnesti svoje uporabniško ime - mislim, izvirno ime znakov na

2) Določite spol (moški ali ženska)

3) Zapišite e-poštni naslov - ampak samo resnično!

4) Vnesite geslo - poskušajo dohiteti bolj zanesljiv

5) Navedite datum rojstva

Po končanem prijavnico, levo kliknite Log Estsilon spletne igre na voljo za vas. Spoznajte resnico in razumeti resnico velikodušno neusmiljen. Da bo bolj primerna za vaše narave? Online igre Estsilon pomaga podatek ven.

Da bi razumeli, kako se igra Estsilon začeti iti skozi program usposabljanja v igri. Uspešno opraviti to prizadevanje, zaslužili točko povečali zmogljivost, plus nekaj koristnih stvari. Ko je končal v mehanizmu tekmi bodo mogli obiskati vseh razpoložljivih lokacijah. Estsilon online igra vključuje tako nadzemnih in podzemnih lokacijah.

Aerial - celina, otok in morje in podzemne vode - labirint. V vseh krajih se bo srečal številne živali, od katerih je občasno pade vire, ki jih je treba izbrati. Ker je vse, kar je v igri boste morali ustvariti lastne, usedlinskega vire uporabne za ustvarjanje mazil, izdelavo oblačil in orožja. Toda podrobnejši pogled na kasneje.

Torej, smo ugotovili, če je tožba v igri. Glavni habitat je jama vasi divjaki. Tu so na naslednjih lokacijah:

- Bonfire

- Cave jahati vodja

- Cave of Spirits

- Jamski mojstri

- Battlefield

- Shack Antistesa

- Nakupovanje oltar

- Temple Opifeksa

- Ledena jama.

Poleg teh krajih, imate dostop do ribiške vasice, kjer lahko kupite čoln in šel Quest nalogo.

Za predvajanje Estsilon morali izbrati, kako bi radi videli njegov značaj. V igri Estsilon prisotnih bojevniki in čarovnika. Imajo posebnosti in sposobnosti.

Glavni parameter za bojevnika - postavo. Prav tako morate skrbeti dvig jezo in spretnost.

Mages poudarek na racionalnosti. Prav tako bo to zagotovilo, da z naraščajočimi stopnjami bi dal želenih čarobnih stvari.

Kot je bilo že omenjeno, bo ustvariti potrebne stvari za sebe. Estsilon - neprekinjen boj za preživetje in seveda ne boste preživeti v tem svetu, s svojimi golimi rokami. Viri samo določene, ampak so ulovila nič, bo na misel, preden postane uporabna stvar. V tej spletni igri pod pogojem, naslednja sredstva: različne rastline, glive, korenine, kamni, veje, kot tudi tiste, ki so izpadli iz živali. Lahko jih uporabite šele po identifikaciji jame duhov. Po identifikaciji lahko, na primer, da bi mazilo (če veste recept), izmenjava vir je za nekaj več potrebne ali samo jesti in izboljšati to lastnost.

Igra ima tudi valuto - Školjke. Vendar pa lahko zaslužite s pomočjo trgovine vse iste vire ali obvladovanja poklica. Če vam je všeč mirno delo, postane šaman ali čarovnik. V tem primeru bodo vaše storitve tudi plačane.

Vendar pa so ustvarjalci poskrbeli sistema za gašenje. Sodelujte v skupinskih bitkah z drugimi igralci in z živalmi, kakor tudi samo v dvobojih. Vam bo služil kot orožje kamni, noži, sekire, palicami, pendreki. V katerih boj, da ne bi prišel, tam je vedno tekoč, za zmago! Gotovo dvignila do slave in si pridobijo izkušnje, zato so potrebne za nadaljevanja poti.

V bistvu online igra sestavljena iz delaš naloge Quest. Vse se začne s prvim quest Bonfire, pridobljenih iz Virtus. Naslednja naloga bo, da bi starca Antistesa. Več igrali, več quests. Z vsako stopnjo se vse bolj zanimiva in raznolika.

Na ravni igrajo igre na spletu Estsilon lahko prehod iz enega obdobja v drugo. In vsaka stopnja ima svoje prednosti in značilnosti. Na primer, za čarovnika ravni je odvisna od količine Mana na enoto razumnosti. Warriors na ravni 5, lahko povzroči na inštruktorjev na bojiščih in poveljnike udara ali pretvezami. Značilnost ravni 4 se šteje priložnost za krepitev strokovnih znanj na njej. Iti skozi in ovrednotiti vseh teh izrednih ravni, uživajte vzdušje antičnega sveta, očarljivo potovanje skozi čas - vse to in še več online igra vam ponuja Estsilon.

Pridružite se Estsilon dostopna vsakomur igre. Ta skrivnostni svet je pripravljen, da vas pozdravim! Dobrodošli v razburljivih virtualnih prostorov! Naj bo igra zagotovo vam veliko zabave!