ESCAP Frome Tarkov

Alternativna imena: Pobeg iz Tarkova, pobeg Frome Tarkov

Igra pobeg iz Tarkov ali uhaja iz Tarkova.

Izdatel in dejanja za razvijalce kot eno osebo Battlestate igre Studio je napovedal, da se bo igra pobeg iz Tarkov sprosti v MMORPG žanru, Arcade / Ukrep 2 verjetno. 06. 2.016 poznan tudi značilnosti igre in zgodba o izdelku in ljubitelji vojaških simulatorjev so mel roke v pričakovanju novega. Toy obljublja številne novosti in edinstvene funkcije. Poleg velikih odprtih svetovnih igralcev pričakujejo polno realizem, kaj se dogaja s pomočjo posebej razvitega dodatnih modulov MMO. Lahko rečemo, da imajo igralci prenesti pobeg iz Tarkov edinstvena igra, v kateri prepletajo velik dnevni svet, najbolj priljubljenih žanrov, sposobnost za interakcijo z okoljem in absorbira scenarij.

Iskusstvo ostati živ.

Gde nekaj o ruskih prostranstvih izgubil mesto duhov Tarkov. Ko je bil uspešen in poln življenja, in zdaj le veter hodi ulice dotika električnih kablov, lovi koščke papirja in uničila stare plakate. Na postankih še vedno stoji zapuščena vozila, in vozila parkirana v hiši. Hiše bolj spominjajo na prazne škatle z razbita okna in razbili znotraj obzidja. Tovarne niso brenčanje, ne zvoni tramvaji, ne glasen množica po najeti ljudi.

V prazno mesto začela vojaško akcijo dva konkurenčna vojaške organizacije: Združeni narodi s strani Zahoda in ruskih oboroženih sil. Toda tudi usposobljeni za preživetje v vsakem okolju vojakov ne bo lahko, da se spopadejo s položajem to grozno mesto. Igralci bodo morali najti pot iz Tarkova ostati živ, ko lahko nastopi smrt pride iz različnih razlogov:

  • Mnogochislennyh raneniy
  • Otravleniya radiatsiey
  • Raznyh bolezney

U, da ne bo imel šibke nasprotnike, kot da bi na robu možnosti testiranja, zato bodite pripravljeni za prenos pobeg iz Tarkov, kot način, da dokaže sebi, da je veliko ur, porabljenih za druge igralnih izdelkov, ni porabljen zaman. Vsako delo, prizadevanje bližje k iskanju izhoda iz neznanem mestu. Ob istem času, boste spoznali celotno zgodbo Tarkova s ​​svojimi skrivnostmi, ki bodo koristni za prehod uspeha. Ne trenutek ni moteča od realističnih slik. Znaki interakcijo z okoljem, ob uporabi svoje prednosti za svoje namene. Spreminjajoče se vremenske pogoje in čas vpliva na proces dela bitko, in znak obnaša v skladu s stanjem na stopnjo škode, zdravje, vremenske vplive.

Sovershenstvuem junaki.

Geroy nenehno razvija v štirih smereh:

  • Umstvennom
  • Fizicheskom
  • Prakticheskom
  • Boevom

Poluchennye znanje bo koristno pri obveščevalnih operacij, napad na sovražnika ciljev, raziskovalnih odprav, trgovino, skupnih misij, s prestrezanje in zbiranje sredstev. Vsakdo lahko specializirani za določene spretnosti, ampak je potrebno, da se razvija. Razvoj v igri, in gospodarsko stran. Ne glede na dejstvo, da so igralci izkopanega na dražbi, ki jih potrebujejo sredstva, je možno, da gredo na trg bolh za izmenjavo blaga, kot tudi sproži svojo trgovino s podrejenimi. Med drugim lahko igralci sodelujejo v vohunstva, obdelavo, proizvodnjo in optimizacijo orožja, raziskave in drugim negativnim ukrepom za pomoč pri doseganju glavnega cilja. Denimo, da preden je sprostitev pobeg iz Tarkov na računalniku nekaj mesecev, da sodelujejo v testu zaprti beta ni prepozno, da se registrirajo. To je odlična priložnost, da se naučijo zgodbo od znotraj pred drugimi.

 

Prav tako igrajo