Alternativna imena:

Game Dreamfields - eden od predstavnikov srčkan niz iger iz Plinga Play. Seveda bolj Dreamfields je namenjen mladim predstavnikom geymerskogo razreda, vendar pa se odrasli igralci lahko sprostijo, ko igrate to ljubko in dobronamerno igro. Dreamfields na spletu nekoliko spominja na skupne in priljubljene številne aplikacije na strani Facebook ali Twitter. Mimogrede, jezik oblikovanja iger se lahko spremeni iz standardnega angleškega v bolj razumljiv za naše rojake. S. Flag) in jo spremenite v ruski jezik.

Za bolj popolno različico igre, ki jo boste morali registrirati. Torej, natančno kot Dreamfields preveri, tako kot mnoge druge spletne igre, je obvezno. Registrirani uporabniki dobijo dostop do dodatnih možnosti igre in bonusov.

1. Za začetek registracije morate izpolniti obrazec, ki ga lahko najdete v središču zaslona igre.

2.

3. Če še vedno raje uporabljate tradicionalne načine registracije, v zgornjem polju obrazca, ki se imenuje E-pošta, vnesite svoj e-poštni naslov.

4. V naslednjo vrstico vnesite geslo za prijavo v svoj osebni račun. Poskusite izbrati bolj ali manj težko igrati igro Dreamfields je varen in vaš račun je lahko vdrl.

5. V vrstici»Uporabniško ime«vpišite svoj vzdevek, tako da boste med igro imeli dostop do sistema.

6. Če želite preveriti, bi lahko končali čim prej in ste že začeli igro, se morate (kot navadno navadno) strinjati s pogoji storitve. Če želite sprejeti pogoje igre, označite ustrezno vrstico.

7. Če se odločite, da se naročite na korespondenco od uprave, razen če želite prejemati sporočila, pustite mesto za prikaz praznega.

8. Vsa polja so izpolnjena? Kliknite zeleni gumb"Register".

Če ste v Dreamfields igrah iz vašega računa na Facebooku, bo seznam prikazal prijateljem prijateljem, ki so tudi namestili in igrali Dreamfields.

V sistemih iger vam bo vedno nudilo več nalog in klavirjev, ki jim ne bo dolgčas. Dokončanje predlaganih nalog, lahko dobite bonus točke.

Primerno, igra prosta Dreamfields lahko popolnoma kdorkoli. In ta igra navdušeno zagotovo ne bo pustila nikomur ravnodušno

 

Prav tako igrajo