Dragon Ring

Alternativna imena: Dragon Ring

lepa igra Dragon Ring.

Igra Ring Dragon bo všeč vsem ljubiteljem brskalnik temelji multiplayer vloga-fi avanturo. Zgodba se vrti okoli kraljestvo imenovano Andimor. Je za dolgo časa je bil mir in blaginja. Ljudje, ki so živeli ob bok vilini, pomagajo drug drugemu in se branijo pred sovražniki.

Temne sile enkrat zmedo v tem virtualnem svetu, je bilo sklenjeno v Velikem Ring. Toda obroč uničena, prepir začel med civilisti Andimora poravnana sovraštvo v srcih vseh živih bitij. Sosed napadel sosed in njegov brat je bil pripravljen, da bi ubil svojega brata. Zlo v temi Gospodovem obrazu posekani, začel krvavo vojno. Velik čarovnik je ustvaril nov prstan je postavljen v njem moč starodavne zmaja. Samo veliki Hazarderski sposobna zbrati ostale v srcih dobro, in z njegovo pomočjo za poraz temne sile.

V iPlayer Ring Dragon neverjetno lepa igra. V svojih tridimenzionalne grafike, ki je popolnoma potopi uporabnika v čarobni realnosti pravljični svet. Junaki v njej videti kot hollywoodske zvezde, oblačila lahko spremenite videz lika in pošasti so grozno in zahrbtno.

Dlya, da bi poskušali premagati sile zla in postal legendarni junak v igri Ring Dragon registracijo je treba. Če ga želite prenesti, lahko precej hitro. To storite tako, da izpolnite obrazec, ki ga sestavljajo le tri točke, e-mail naslov, geslo in vzdevek ali uporabite račun enega od socialnih omrežij.

Lastnosti Dragon prstan.

Nachinaya igro Dragon Ring, bodo morali izbrati specializacije značaja, so standardni bojevnik, lokostrelec in čarovnik. Izkušeni igralci poznajo razlike v teh razredih. Warrior je močna v zunanjem delu in dobro zaščiteni, tekmovalec je bolj primerna za boj na dolge razdalje, in čarovnik je arsenal polna različnih obdobjih, vključno zdravljenja.

Opredelivshis z naravo in mu daje ime, se lahko odpravite na izlet v neverjetno lepo mesto, izgubljeno v veliki virtualnem svetu. Na poti bo junak izpolniti ne samo koristne trgovce in osamljene vojake, ki se lahko sprejmejo v sopotniki, ampak tudi izdajalski sovražniki, strašne pošasti in druge sile zla in norovyaschie ubiti junaka.

Na delijo junak pade veliko testov, bo moral pripraviti svoje orožje in oblačil, je mogoče storiti v boju, dokončanje quests ali razvijalci, ki so jih posodablja dnevno. Vstop v boju s šefom, je verjetno, da bi dobili dober orožje in opremo. Bitke se lahko izbere, primeren za začetnike bori s sovražniki, ki jih umetno inteligenco pod nadzorom, tako da je lažje zaslužiti izkušnje. Po treningu je že mogoče, da gredo v vojno z resničnih igralcev, in se soočajo off.

Kazhdy dobil boj junak prinaša izkušnje, bodo igralci lahko vzgajati vaš lik z razvojem enega ali več spretnosti. Igra ima več načinov boja, v ječo brezna lahko dobite draguljev, vsak od njih je odgovoren za določene spretnosti:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost kritične stavke sovražnik;
  • Zdorove;
  • Fizicheskaya zaščita;
  • Magicheskaya zaščita;
  • Immunitet.

Takim način vsak lik je edinstven, različni igralci razvijejo svoje like in uporabo oblačil, ki izboljša določene spretnosti. Črpalna ne le svoj značaj, ampak tudi njene spremljevalne znake, domače živali in pakiranje živali.

V Ring Dragon igrajo sama po sebi ni tako zanimivo, kot je skupinsko delo z drugimi igralci. Guild, lahko ustvarite sami, ali se pridružiti že obstoječi. Vsak znak je koristno v boju, ne le zase, ampak za celotno skupnost, ki je sestavljen v zavezništvu. Ceh lahko razvije spretnosti, ki niso na voljo sam.

 

Prav tako igrajo