Alternativna imena: Demons 2 Zmagovalec

igra Demon Slayer 2: velika bitka.

Browser RPG igra Demon Slayer 2, preden je bilo pričakovati, sprostitev, in ko je vesel trenutek, je šlo za javnost, množice zabava planila za razvoj vesolja domišljije. Njegovi prvi koraki, da se je v letu 2013 , In od takrat je bil večkrat dopolnjen in razviti, naselili v socialnih omrežjih in mobilnih naprav.

ideja igranja je naslednja:

Blagodarya jasno konfiguriranje, upravljanje in meni rusko govoreče kot Demon Slayer 2 igri, boste hitro razumeli.

  • Razvivaem njegovi geroya
  • Obustraivaem in izboljšanje gorod
  • Nabiraem armiyu
  • Issleduem podzemelya
  • Bemsya z monstrami
  • Sorevnuemsya drugi igrokami

 

 

Heroes, že dolgo čakali.

svet ne prenehajo vojne med dobrim in zlim. Dokler obstaja vsaj ena živi duši, kajti to bo šlo brezkompromisen boj. Kako dolgo bo trajalo, in koliko nedolžnih padcev v opoziciji, nihče ne ve, vendar je izguba bo velika.  

Obstaja legenda, da ko se bo nebo zamudo sive oblake, in razdalja bo igral božansko Harp, bo junak lahko za vožnjo sovražnika v najtemnejšo ječo, in blizu nje vhod v sveto pečat. Ko je zlo varno skriti v zaporu, pade na tla milost, mir in veselje bo vrnil za večkrat.

Tisti, ki bo igral na tekmi Demon Slayer 2, bo vitez - junak, ki je povedal legendo. Prebivalci slavno države utrujen od vas čaka, zakaj ne bi začeli priprave za pohod.

 

 

Izberite, razvoj in boj.

je pred veliki podvigi 2 Demon Slayer registracijo, nato pa se bodo seznanili z znaki, ki so zastopane v preobleki za moške in ženske:

  • Voin – močan in samozavesten, brez milosti do vragam
  • Mag – preplet pojasniti besede, in sile narave, da jih pošljete na sovražnika, presenetljivo na rasstoyanii
  • Luchnik – je tudi ni treba, da pridejo blizu. Njegov daleč leteče puščice, izdal trdno roko, se prepričajte, da bi našli svoje tsel

Kazhdogo je dobra črpalka demonov in pošasti in ne bo šibek. Izkušnje in znanja se izboljšujejo v bitki, in boste imeli priložnost, da jih Brus. To je omogočeno z PVE - bitkah in akcijah proti šefi, kot tudi zanimive PVP - bitki v arene, ne samo, ampak tudi v boju za ozemlje.

uveljavljajo svojo posest in napad na druge ljudi. Zakaj ne bi dobiček na rudnik zlata in drugih rudnikov z minerali ali uničiti plantažni pridelki? Če želite to narediti, morate biti sposobne, dobro opremljena junak, da niste pretepli zaradi kršenja meje drugih ljudi.

Za junaka je bil opremljen z vso mesto potrebuje za nemoteno delovanje. Gradijo hiše, dvigniti njihovo raven, poglej v trgovino, kupi uporabne predmete.

Poskrbi za svojega hišnega ljubljenčka, ki stojijo v bitki. IPlayer Demon Slayer 2 posodobljen izbor opreme tako za vodilno osebo in za svojega pomočnika. V zvezi z razvojem pet, za njeno črpanje sistem"kralj zveri". To je najvišja raven, ki ga lahko dosežemo. Prispevati k iskanju znanja o alkimiji, in ko ukrotiti zver nevidno, z uporabo vseh razpoložljivih sredstev, medtem ko skromne mere ne letijo na najvišji ravni.

ne zdi dolgočasno in potovanja na lokacije. To je zdaj pridružil znani vic in The Twilight Zone. Raziščite temno labirinte in mračne kotičke zemlje, pripravljen soočiti z najbolj grozljivo bitja, ki lahko ustvarjajo samo nezemeljsko sile. Toda to je, če so največji zakladi shranjeni in bogati rudniki virov, ki lahko izvlečete le najpogumnejši.  

 

Prav tako igrajo