Temne duše 3

Alternativna imena: Dark Souls III, temno Coles 3

3 Game Dark Souls: gotski fantazije.

japonska družba From Software ohranja tajne informacije o nadaljevanju drugega dela Dark Souls, da poteka v majhnih porcijah med festivali, razstavami in pogovori. Dejstvo, da je postalo znano, oblikovali privlačno sliko, in navijači so čakali na igro Dark Souls 3 postane na voljo. Če ne poseže Onosvjetski sile, ga spustite na 24. 03. 2016 na Japonskem in drugod po svetu ne more počakati do 12. aprila za Dark Souls 3 prenosa.

zbiranje drobtinice podatki na voljo, je mogoče določiti mozaik vtisov in dejstev.

Spread igro bo na optičnih diskih in sposobnost, da prenesete Dark Souls 3 na uradni spletni strani. V njej sta dva načina igre: single -player in multiplayer.

govorice, špekulacije in dejstva.

V poskusu, da Iščačkati nianse novih izdelkov, producent založbe na Japonskem & ndash; Atsuo Esimuru, vprašanja o značilnosti igrač, vendar je pametno utajenega posebnosti, ki potrjuje le, da bodo 3 Dark Souls na računalniku in druge platforme res težko preiti iz prvih minutah. Torej, se pripraviš za težki bitki v veliki temni svet.

Od igranja prikolica kaže, da je izdelek impregniran z mistiko s prepoznavnimi značilnostmi japonske filozofije in mitologije. Znak tava skozi razpadajoče delih kraljestva, raziskuje grad, boj proti pošasti. Obdan je z slabimi zidov, ujetih v korenine odmrlih rastlin in nad glavo visi temno nebo.

Nekoč je začarala junak, in zdaj gre za kraljestvo Dranglik, da se znebite svoje druge, posvetne narave. Za zajemanje skrivnostno dušo, se bo moral boriti z nadnaravnimi prebivalci kraljestva, ki se pojavljajo na samem začetku po izbiri začetek razreda in takojšnje potopitvijo v debelih stvari.

Hero spraševali, kaj vidijo & ndash; siva koščene prebivalci molili telesa nataknili na drevesih in kamnitimi kipi zmajev. Ampak, da uživajo v spektaklu mu ni usojeno dolgo, kakor hitro bodo pozorne, in bitka se začne.

V nešteto pošasti napadajo vitez in njegov meč ni nikoli poslal v nožnico. Hero napadajo demoni vseh vrst pekla, da je bil upor vojske okostnjaki, oblečeni v oklep velikanov, mehanske zmaji, iz dežele tremi glavami Hydra raste.

direktor projekta Hidetaka Miyazaki je nekoč dejal, da mu je všeč, da se uvede Dragon na začetku zgodbe igre, tako da srečanje z njim je bila neizogibna. Vendar pa je nekaj vedeti, da nekako grozno pošast lahko ubil mana razreda čarovnik, in če je to storjeno, junak dobi 27.000 duš, ki šele začenjajo svojo pustolovščino.

Pomaknite skozi paro zemljišča, mora lik imel dovolj časa, da odvrača napade in raziščite svet, ki prejemajo podatke od prebivalcev Kraljevine monologov in opis prihajajo čez predmete. Ker ni povezave zgodbo med nekdanjo in novo serijo tam, lahko igralci rešiti domyslivat kot je bilo kraljestvo Dranglik ali kaj je povzročilo smrt Lordrana.

V zaključek.

Dark Souls 3 je mogoče kupiti na zahtevo ali čakajo na uradni sprostitvi. Verjetno prva različica pojavi Dark Coles 3 igralnih konzol, in kasneje izpuščen na operacijskem sistemu Windows. Ker ne bomo končali veliko, vodenje spletk med oboževalci, to ni dejstvo, in najverjetneje bo izdelek na voljo istočasno v vseh smereh.

 

Prav tako igrajo