Crossout

Alternativna imena: Кроссаут

Game Crossout: Svet brez kompromisa

Game Crossout, to je edinstvena novost v žanru MMO-akcije, kjer se dogaja v ludem postapokaliptičnem svetu. Predstavljajte si, da je taka lekcija odprta! Vaša naloga je jasna - streljati in zmagati, preživeti v prostoru, kjer ni ljudi. Povežite fantazijo in pripravite edinstveno opremo, da postanete močnejši od sovražnika. Sedaj ste vodja jeklenih samohodnih vojakov, ki ne poznajo strahu, se premikajo k sovražniku, ga obdajajo in uničujejo.

Pazite na detajle za bližino in boj. Tesnem stiku ni mogoče izogniti, in če je oklep opremljen z rezervnimi"presenečenji", vam bo lažje odložiti in odvrniti jok. Nekateri bodo izvajali hitre manevre in izviđanje, medtem ko se bodo zavlačevale močnejše sile.

Kontaktirajte z igralci

Razvite in edinstvene modele lahko ponudi drugim igralcem na dražbi. Na začetku se raven moči ne bo povečala, kolikor je mogoče, temveč pridobivati ​​izkušnje in zaslužke, lahko črpalka, izboljša svoje pištole na lastni pogon. Prišla je prikrita naprava, uredila resnično predstavitev smrtonosne balete, razcepila se v njih, pametno premagovala ruševce kamnov, labirinte ostankov zidov, odprta polja, kisle barve. Boj sama tudi izgleda spektakularen - gnash iz kovine, iskrenje iskri, grudic zemlje iz pod kolesi.

Več prvih minut, ko so v igralnem prostoru, se napolnijo z vznemirjenostjo in z željo, da začnejo delovati prej.

 

Prav tako igrajo