Alternativna imena: Spopad Olympusa

Stare legende imajo čarobno avro, ki prinaša zgodbe o poganskih bogovih. Postal je tiran in čas je, da ga strmoglavi.

Vam je odprl ogromne priložnosti, kjer se lahko spoprijateljite z Kaosom, tekmujete z Zeusom, pomagate rešiti Prometeja, biti na Atlantidi, obiskati jame, raztresene po antičnem kraljestvu. Nič vam ne preprečuje, da bi igrali zdaj v bitki bogov, saj je igra predstavljena brezplačno.

Izbira junaka.

  • Rytsar je zaščiten z oklepom pred sovražniškimi napadi in obdarjen s pogumom, da sovražniku vrže v ospredje. Zapustil je številne metode zakola, komu ni bilo najbolj resen nasprotnik.
  • Brezplačno \ t Obstaja več talentov, kot tudi priložnost, da zaslužijo do pet pomočnikov v templju bogov. Če ste že definirali igralni razred za opravljanje nalog, ki jih ne manjka.

    Skoraj takoj se znajdete pred izborom v podzemlje za podvig in slavo. Srebro je praktično na nogah in ga zlahka dobite, toda zlato se daje za najtežje naloge in se prodaja za pravi denar.

    Bitvy v Clash of Olympus potekajo izmenično s sovražnikom, in da bi uspeli, morate razmišljati o ravnotežju na bojišču, glede na talente njegovih likov in sovražnika.