Heroes Battle

Alternativna imena: Chaos Rage

Igra Battle Heroes: na poti mitov.

Gods of Asgard v paniki - že videli prve znake napovedi o Ragnarok. Po eni imenovane mrtve Veshchunov völva, in je povedala grozno podobo smrti bogov in sveta, ki se bo začel s potopom v temi, ko je zlovešča volk Fenrir zaglotnet sonce. Bogovi v obup, ki pristajajo junaki in legendarni bitki na njihovi strani, ampak bojne Heroes igra razvije te epohalnega dogodkov v barvah in dinamike.

Razrabatyvala brskalnik MMORPG izdelek BBG studio za ljubitelje strategije, ki temelji na turn in skandinavskih epskih mitov. Toy levo original, privlačna, čeprav je narejen v dvodimenzionalni ravnini.

Otsenit ves čar neverjetno igrač lahko vsakdo, ki se je odločil, da igrajo v bitki junakov, saj je na voljo brezplačno. Moraš se boriti ob bok Odin, Loki, Thor in drugih bogov v Asgard, in bo v svet bogov – Skuld.

 

 

Izbira svojemu gospodarju.

Pered vam zdi, barvita, ni znano, fantastičen svet, v katerem naravno, da uporabljajo magijo, izpolnjujejo Titans, neverjetno pošasti in velik zmaj, ki pomagajo v boju za zmago. Ti bodo doma med bogovi, če igrate Battle Heroes igre.

Najprej se moramo odločiti, kdo bo tvoj Bog, in kaj bo seks. Preučiti kakovost kandidatov, in šel z njimi na delovnem mestu. Tako kot izbrani junak enega od razredov, ne more biti edinstven v tem, da lahko vidimo pozitiven moment – ni potrebe, ki se moti nekaj, kar ne sprejme nobene prednosti.

  • Warrior deluje kot tank - neustrašno napreduje na sovražnika, pripravljen, da ga raztrga na koščke. On je prepričan, samozavestna in divji, in občutek večvrednosti mu daje zanesljivo zaščito, mogočno moč in hit točk, kar je dovolj za hitro in učinkovito napadov.
  • Assassin raje zvit, prikrite, agilnost in natančnost hiter napad. Njegova manipulacija težko opaziti – je tiho prikrade do poda usodni strel.
  • Mag ne uporablja običajni orožje, ker je v svojem arzenalu je dovolj napade uničiti več sovražnikov, medtem ko ostaja na razdalji od njih. On ima več moči in se nenehno izboljšuje.  

Vaš Gospod bo razvijala, izboljšuje svoje spretnosti v boju in nalog. Nabirajo izkušnje in pridobiti nova znanja in spretnosti, ki jih lahko, če ne izogibali delovnih mest. Obvezno je tudi tudi mladoletna, in se odločite, koliko jih potrebujemo v tem trenutku. In če se vam pridružijo ceh, od njega, bo tudi to delo. S sprejemanjem izvajanje različnih misijah, boste izboljšali kakovost Gospoda, in lahko bolje se kažejo v zadevi. Vendar pa je prva stvar, ki jo mora opraviti vsako zabava, to registracijo Battle Heroes.

 

 

oborožen z mečem in čarovnije.

Odnomu na igrišču ni stal pred sovražnikovo vojsko, in morate asistentov, ki so preproste za najem v gostilni, po analizi svoje talente. Zdaj ste pripravljeni na izziv, ki je spoznal sovražnika, ki se gibljejo po zemljevidu iPlayer Battle Heroes.

Razporedi znake v skladu z njihovimi sposobnostmi. Upoštevajte, da je najel vojake bo samodejno uporabil svoje znanje v nasprotju z Gospodom, ki lahko izbirajo med svoje talente tistih, bolj v skladu s trenutnim stanjem. Ko bo raven junaka povečala, se bo povečala tudi obseg talent, in če se kopičijo veliko jeze, lahko uporabite ta urok kot klic na pomoč zmaja.

V Chaos Rage Arena je na voljo za enotno in množično zabavo bori in PvP boj, po katerem zmagovalec prejme dragocene nagrade.

 

Prav tako igrajo