Brick-Force

Alternativna imena: Brick-Force

Brick-ForceOnline omamen večigralski strelec z realno 3D grafiko podjetja Infernum. Sposobnost ustvarjanja na tisoče zemljevidov, svetov, kot vidite v svojih sanjah, se borite ali sodelujete z drugimi igralci, rešite najtežje probleme na prvi pogled, izberete najbolj primerne med različnimi načini in preprosto uživate v večnamenskosti projekta, vse te brezplačne uporabnike Brik Force igro. Zbiranje kart, prejeli boste vredne nagrade, in to se boste dvakrat ugodno strinjali, namesto da bi le uživali v postopku gradnje. Samo poskusite razočaranje samo ne ogroža!

Stranko lahko namestite na računalnik, takoj ko je zaključena prijava Brick-Force. Vnesite e-poštni naslov (ponovite), geslo (ponovite) in vzdevek. Privzeta uporabniška pogodba in naročnina na novice. Druga pomembna točka je korespondenca računalnika, ki je potrebna za zahteve sistema igranja. Če želite igrati Brick-Force brez težav, primerjajte konfiguracijo računalnika z naslednjim seznamom: WindowsXP / WindowsVista / Windows 7; procesor Pentium IV 1,8 GHz; grafična kartica 128 MB; prostega prostora na trdem disku 2 GB in 1 GB RAM-a. Upoštevati je treba, da so sistemske zahteve zelo varčne.

Poslej ste legitimni uporabnik Brick-Force na spletu in bi bilo lepo, če bi se naučili vseh njegovih funkcij. Pokažite svojo ustvarjalnost, pripravite najkvalitetnejše modele, saj je to priložnost, da se pokažete v svoji slavi!

- Deathmatch: igra zase.

 

Prav tako igrajo