Blade Hunter

Alternativna imena: Vlade Hunter

Brauzernaya igre Hunter Blade je RPG spopadov igra, ki je namenjen za igralce, ljubitelje fantazije, kar je precej pričakovano srečanje z zmaji, čarovniki, kamnitih golems.

Fanaty zvrst so se že začeli igrati Hunter Blade, študiju pravljice prostranstva zemlje, nihče ne ve, kam dati. Zgodovina tega nejasna država je nestanovitna in negotovo vse do konca. Vemo le, da je bilo dušenje vojno dobrih in zlih sil. Ko bogovi so predstavili svetlimi in temnimi meči, obdarjen z nepremagljive moči, vendar veji kompasa je bil razdeljen na sedem delov. So še vedno bojijo podpornikov teme, vendar niti najmanj.

Svetlye uspelo ukrasti meč Dark in skrita na visoko goro.

Sumeyut ali podporniki svetu, za zmago v prihodnji bitki, ali so namenjeni, da umre v neenakem boju? S svojimi dejanji je odvisno, kaj bo nadaljevanje zgodbe. Pogumen, da igrajo igro Hunter Blade, kar kaže na številne napade na sovražnika.

Predstavlyaem glavne igre trenutke. Sodelujte v bitkah morali ves čas, tako da je zagotovljeno, da je rast kariere.

Kazhdaya boj, to je nekaj neverjetno - pravi šov.

Ot Vsak lik sposobnosti.

  • Rytsar - zanesljiv partner z orožjem. Njegove izkušnje in predanost zagotoviti zmago tudi v okolju, še posebej močne sovražnike.
  • Valkiriya - vezavi urok iluzije in zamegljenosti misel sovražnika, da mu verjamejo v neobstoječa. To je nevarno in šarmanten, in vsi ne bodo mogli tekmovati z njim na bojišču.
  • Mehanik - novi družbi Trinity, in zato samozadostna in samozavestna. Njegova moč je neverjetno, ker je bil oborožen z velikim kladivom, zaradi česar je sovražnik tabor nepopravljivo škodo.
  • Ispolzuyte voljo igralnih možnosti Blade Hunter, za zmago v bitki in vojno. Pridružite se lov šefi cehovske, si med seboj pomagajo, vire in strokovno znanje, sodeluje v PvP-bitkah.

     

    Prav tako igrajo