Blatsk Bullet

Alternativna imena: Črna Bullet, črna Bullet

Game Črna Bullet od vojaka do mobilizirala.

Game Črna Bullet bodo pritegnili vse ljubitelje orožja taktično premišljeno spopadov in preživetje v toči krogel. Multiplayer strelec teče neposredno v brskalnik in ne zahteva programsko opremo, stranka, kljub temu, da je zelo lepa, dobro skice, grafike in veliko posebnih učinkov.

Game igralci vidijo dogodek v prvi osebi, daje realnost, kaj se dogaja na zaslonu računalnika, in velik glas vseh ukrepov in posnetkov v resnici pomeni, da je virtualni svet. Kot taka, da ni parcela v tej igri, vse je enostavno izbrati – strani v konfliktu, in ko ste pripravljeni za boj proti krst. načinov igre Črni Bullet pet, se igra začne z malo usposabljanja, kjer se bo neizkušen uporabnik seznanili razvijalcem upravljanje glavnega lika in menijskih funkcij, nadaljnji izbor ukrepov, ki so na voljo, da lahko igralec je:

  • Vstupit v zavezništvo in delovna ekipa bitko v boju med različnimi frakcijami;
  • Pouchastvovat v nevihti, ki poskušajo osvoboditi strateško pomembnih objektov v sovražnikovih sil;
  • Samostoyatelno za vstop na področje boja v prostem načinu in pridobili bojno izkušnje uničevanje sovražnika;
  • Rezhim tekmovanje pomeni nekaj takega kot šport v krvi, je na voljo na vseh ravneh.
  • Vsak dan se odpre lestev način, kjer lahko igralci pridružijo v boju proti ratinga.

Igrajte igro Črno Bullet pravi izziv za vznemirjenje za azil, bo njihov značaj začnejo svojo pot, kot preprost vojak z najnižjo zmogljivosti in orodja, in končali v celoti oboroženi z čin maršala na stotinko ravni izravnavo.

 

 

Lastnosti Črno Bullet.

Igra je zelo priljubljen, kljub dejstvu, da je prišel iz ne preveč dolgo nazaj. Na poti, da postane pogumen bojevnik za več kot 100 milijonov uporabnikov, zaradi česar igranja veliko bolj zanimivo, saj lahko združijo in boj s pravimi ljudmi, ne bote predpisane avtorji. Če se želite pridružiti Črno Bullet registracijo je potrebno postopek, vendar to ne traja več kot minuto. Ta postopek je potreben, da se doseže vse podvigi in shranite predvajalnik ob vsakem vhodu.

Poleg različnih načinov igre in obstaja veliko število bojiščih, njihovo več kot trideset. Vsaka kartica zahteva igralca ali ekipo z različnimi taktike, nekje bolje zasedo sovražnika in ga zvabiti v smrtonosno past. Na drugi karti, najbolj pravilna strategija je, da skriti pred očmi z ostrostrelsko puško, in prvi, ki uniči večino sovražnikov skrivališče, nato pa za vstop v odprto bitko, zamenjavo tiho orožje na hitro strelni pištolo. Lokacije se zelo razlikujejo med seboj, pa je odprt prostor, opuščenih skladiščih in zaprt stanovitnost z ozkimi prehodi, kadar skupina ne prilegajo.

Zaslužiti igre denarja in izkušenj, na več načinov, v Črnem Bullet, da igrajo sami ali s prijatelji, ki jih preprosto izbiro načina kartice in boj, in lahko opravlja naloge iz razvijalcev, tako načrtovanih in ni časovno omejena, za njihovo delo z igralci prejmejo nagrade , igra orodja, premium opreme in močna orožja.

Mimogrede, iPlayer Črna Bullet izbira orožja je zelo raznolika, različnih znamk puške, ostrostrelec in jurišnih pušk, brzostrelke z različnimi destruktivno moč in število krogov v kletki, granate. Za vse strelno orožje potrebujejo strelivo, noži ne potrebujejo krogel in ne ustvarjajo hrupa, tako da imajo v arzenalu se ne sme zanemariti.

 

Prav tako igrajo