Alternativna imena:
Toda do te točke bodo izgubili težo na trgu s kupovanjem in prodajo različnih dobrin na uspešne transakcije za povečanje produktivnosti podjetja.

Vaše zaposlene je treba upravljati, vendar če lahko rastejo pristojni vodje, ki bodo lahko sprejemali odgovorne odločitve, je to super, da vas razbremenijo in vam pomagajo približati cilju. Stopnjo plač zaposlenih lahko spremenite glede na njihov uspeh.

Simulator registracija Tycoon bo začetek finančnega starejšega, in če študij težko, lahko vzamemo lekcije. Igra se osredotoča na akumulacijo financ, vendar je lepo razredčena gradnja mestnih stavb, od katerih jih je 18, kot so bolnišnice, parkirišča, vodni park, dirkališče, igrišče za golf.

Vsa stavba bo povečala donosno zemljo, da bi pritegnila nove stranke in prinesla več koristi. Toda največji dobiček iPlayer Oligarch prinaša trgovine in jim je treba nameniti posebno pozornost. Izberite podjetja, ki se nahajajo v pravem položaju, in ne pozabite na medije, ki bodo vaše oglaševanje. Po osmem lahko investirate in razvijate načine za dobavo izdelkov v 36 različnih smereh. Če ste pripravljeni, da se spremenite v poslovni morski pes, dobrodošli v igro Tycoon, ste osvojili številne igralce.

 

Prav tako igrajo