Bigamija

Alternativna imena: BigGeym, BigGame, Big Game

Intellektualnaya strategija BigGame.

Igra BigGame spletu strategijo, v kateri igralec dobi v velik svet, poln skrivnosti in neverjetne dogodivščine. Vojna je le eden od razredov v igri, izbira je dovolj široka, da manever, lahko postal vodja najmočnejše vojske, pretkanec trgovca, zaslužil milijone za simpletons ali natančnemu učenjak, da poznajo odlokov starih rokopisov in shranjevanje znanja tega sveta.

Razrabotchiki trdijo, da iPlayer BigGame moderno interpretacijo klasičnega strategije žanr z veliko intelektualnega potenciala. Za zmago je bistvena logika razmišljanja, dobro razvito strategijo in taktično prednost pred sovražnikom, ampak element priložnost je sestavni del življenja, najmanjša zamuda pri odločitvi prinese poraz. Vse bitke v igri poteka v realnem času, šteje vsaka sekunda.

Imet lastno vojsko in jo pripelje do zmage afero pogumnih poveljnikov, ki so postali odvisni izključno od osebnih preferenc enega od Lords pod geslom kralja, vodja barbarov, pometanje vse na svoji poti ali postane zbirališče pošast pod okriljem bitij, brez strahu ali vesti.

Puteshestviya virtualni svet prežeta s številnimi nevarnostmi na vsakem koraku čakajo na nasprotnike, vendar pogumen najdete neverjetne zaklade, odkrili podzemne trge in najem junakov, ki imajo magično znanje.

Dlya stopiti na pot avanturo BigGame registracije je potrebno. Pass ni težko, morate izpolniti v obliki dveh vrstic e-poštnim naslovom in geslom. Še hitreje, da kliknete na ikono enega od socialnih mrež in začne pod lastnim imenom.

Igrovoy proces BigGame.

Nachinaya igrajo BigGame uporabnika igro zagotoviti majhno območje z gradnjo lepši točk v igri in usposabljanja in funkcije menija. Ki opravljajo naloge priložnosti bo rasla. Na svoji spletni strani, lahko igralci gradnjo koristne zgradbe, ki bo prinesla veliko koristi:

Dom omogočajo trgovec za pobiranje davkov v korist kraljestva;

  • Akademiya so vojaki usposobljeni. To je tukaj, da so za izboljšanje spretnosti z mečem in lokom,
  • Taverna je vedno mogoče izpolniti znane junake, na pijačo z njimi na nekaj košaric zažigalnimi in pridobiti na njihovi strani;
  • Ministerstvo se izdajo dovoljenja za trgovino in shranjevanje vseh potrebnih dokumentov,
  • Publichny hiša v strukturi igralcev ubili dve muhi na en mah, bi moral pogumni vojaki po dolgih pohodov se sprostite, in njihova plača se vrne v državno blagajno.

Privlech na svoji strani enega od likov je pol zmaga. Vse v igri je šest. Odvisno od izbrane strategije, ki jih lahko uporabljajo različne talente voditeljev nadarjen vodnikov in odlično trgovca, drugi bog vojne, tretji je, da velja za tiste, ki so izbrali pot iskalca zakladov, le eden od znakov ve, kje skrita človeškim očem stari grobovi in ​​artefaktov.

play

V BigGame sam je nevarno delo. Sosedje na tem svetu ni vedno prijazen, nekateri pridejo na pomoč v težkih časih, medtem ko so drugi ne mara dobiček na račun drugih in preprosto uničiti sosednje kraljestvo. Igra je multiplayer, vse v njem je bolj donosno za vstop v zavezništvo z drugimi igralci ali pa ustvarite svoje tako, da postane vodilna med drugim. V skupnost aktivno trgovanje in posli so narejeni, lahko spremenite vojaške in čarobno tehnologijo in hitrejšo pridobitev potrebnih dovoljenj za zavezniki lahko zaprosijo za vojaško podporo, in bodo prišli do obrambe, če je to potrebno.

 

Prav tako igrajo