Battle Pirates

Alternativna imena:

Igra Battle Pirates: romance prihodnost.

govorimo o piratov, ljudje še vedno mislijo, ene noge, enooki, z ruto na glavi, pipe v ustih, papigo na rami in steklenica ruma v roki morskih volkov. Pozabljamo, da so pirati in zdaj, vendar so težko vzeti v glamurja, na katerega smo navajeni, v resnici pa se ni nič spremenilo. To so isti neusmiljen kriminalci, si želijo dobička za vsako ceno. Ubijejo, plen, nadaljuje, sprejmejo vstopanje ladje in ljudi v ujetništvu za odkupnino. Igraj Battle Pirates v strateškem žanra je šla dlje korak in nudi pogoje prihodnosti po strašni nesreči.

Svet na robu smrti, ampak duše ne piratsko off na dobiček. So bili združeni v nasprotni smeri frakcije: uporni in drakoniytsev. Vsak skuša podrediti ostale majhne otoke – vse, kar je ostalo v deželi, ki povzročajo vojne nikoli ne bo polegel.

Druga

imela voda ni bila tako nevarna. Vsako področje je pregledana, in za kršitve meje se lahko plača drago. Igrati v bojnih Pirati so postali eden od upornikov, in začeti učiti mornarskih.

  • študija in razvoj vojaške veščine
  • Build, izboljšanje in varovanje morskega bazu
  • Vybirayte ladje in povečanje flot
  • Srazhaytes za preostalih virov in določijo svoje gospodstvo

 

 

Ot prozaično idealizem, da preživi.

Morate razumeti, da so v kruto realnost, ko je priložnost, da igrajo igro Battle Pirates preoblikoval v izpit za preživetje kul Gusar prihodnosti kot.

Igra vas takoj pošlje na skromno otoku z razpadajoče bazo. Zato je bolje, da ne zamude in začeti prenovo. Postopek je dolgotrajen in zapleten, ki zahteva veliko sredstev in stane. Ampak ti in pirat, da vedeti, kako priti potrebno.

Več postavke so razdeljene v skladišča za vas ladij, vendar pa samo nimajo dovolj za popolno podlago in delovanje flote. Mnogi viri morali sami proizvajajo in obranila sovražnika, ki želi tudi dobiček iz vira. S pirati v živo na – zakonov piratstvom, da deluje. Kdo bo najmočnejši, aroganten, sovražen in težavno, in odvzem moči.

zgraditi bazo, poskrbimo za mandrača za ladje, kjer bodo zaščitene. Razporedi obrambne stolpe, tako da je njihova paleta zajema celotno ozemlje.

Vsaka stavba je mogoče izboljšati, in ladje za okrepitev oklep, ne gliser je opremljen z moderno orožje. Za razvoj, se morajo naučiti tehnologijo in proizvodnjo risbe, ki so večinoma skrite v drakoniytsev ladij.

Zaslužiti denar, zgrabi gostje, kot tudi razvijajoča se gospodarstva, gradbenim proizvodnih zmogljivosti. Ampak to je enostavno prečkati občutljivo ravnotežje na obrazu, in namesto da bi izgubo dobička, zato ker dela globe.

 

 

Boj sistema in značilnosti igre.

želijo pridružiti Pirates Battle Pirates čakajo na registracijo. Naprej, gremo skozi ravni in doseči desetino, lahko sodelujejo v akcijah z različnimi cilji, stopnjo zahtevnosti in nagrad, po dvajsetem ponuja dostop do PVP bitk.

Battle razdeljen na dve vrsti:

  • Trk dveh flot v sredi morya
  • Ataka tuje otoke ali zaščita svoih

Zahvatit tuje ozemlje, iPlayer Battle Pirates ni enostavno, saj je polna pištolo gnezda, ki pokrivajo ogenj vsak meter poti. Če napad zgodil strani sovražnika na svojem prostoru, ob boje, je jasno, kako dobro postavljeni stolpi in turrets na svojem dnu.

 

Prav tako igrajo