Alternativna imena: Anno 2205

igre Anno 2205 osvaja prostor.

kot urbana simulacija igre Anno 2205 zapustil veliko podobnih izdelkov, daleč zadaj. To je varno reči, da razvijalec podjetje in izdajatelj hkrati – Ubisoft, prisiljena konkurentom pogoltniti Stardust. To je zato, ker so igralci poslal v daljni prihodnosti v 2205 Ko je človeštvo osvojil zvezde in luna utemeljiti stanovanjsko osnovo.

Od 3. 11. 2.015 Lahko prenesete Anno 2205 za Microsoft Windows, in v načinu enega uporabnika, v urbanem razvoju. Povezan z omrežjem, je mogoče, da bomo sodelovali z drugimi igralci, naloge delitve, virov in zagotavlja vojaško podporo, vendar pa bo na voljo, in brez interneta in vloga spremljevalcev in sovražniki bodo računalniške škornje.

 

 

Razvoj ozemlja.

Prvi igralec izbere logotip in ime njihove dohodkov pravnih oseb, nato kompleksnost ozemlju, in on se bodo naučili. Najbolj prijeten način"Standard"– mu ni odvzeta vseh možnosti na drugih ravneh, toda izgubila je treba poskusiti. V primeru negativnega denarnega ravnovesja takoj začne znatno vsoto denarja za podporo. To se ponovi vsakič, takoj ko začnete izgubljati kapitala in za odplačilo posojila ne zahteva eno.

A raznolikost terena, ki je potrebno za bolj natančno razmisliti, kaj vas zanima – izvleči redek vir, ali pa, da imajo več prostora za stavbe. V vsakem primeru pa se vse začne z razvojem zmerno toplem pasu, v katerem so prve hiše bodo zgrajene in začeti obratovati rudarstvo.

dosegla nekaj uspeha, vam bo ponujena, da se naučijo novega ozemlja na Arktiki, ker le tam lahko našli materialov, potrebnih za proizvodnjo izdelkov, ki povečujejo delovno populacijo. Če jedrnato navedite prihaja tožbo, bodo razviti v nekaj točkah:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat zhiteley
 • raven
 • Obespechivat povezava med prehrano punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te ki so se odločili, da naročite in prenesete Anno 2205 bo prejela od razvijalcev v igri bonuse in luksuznih predmetov, zato ne zamudite tega dogodka in se je vrnil na pregled.

Da bi dobili v bazo luna, je potrebno trdo delo, ki vodi mesto v zmernem pasu in pokrovček ledu na določeni ravni. Sporočilo zagotavlja podlago, plava v morju, in prav tako potrebujejo za razvoj, dopolnjevanje blagajne zalog virov. Ne vsi od njih so na ozemljih, ki so zaupane vas, in zelo redko je mogoče pridobiti samo z izvajanjem vojaških naročil.

V nasprotju s prejšnjimi različicami Anno, ne bi bilo treba graditi ladje – jih že imate, ampak dvigniti njihovo raven je mogoče, vendar pa je po uspešnem zaključku več operacij, in če imate denar. Znaki Anno 2205 na vašem računalniku vas prosi, da prevzamejo nadzor nad prepustitvi predmetov z sovražne sile, kot tudi izvesti nekaj opravkov – dostavo blaga, da poberem v vodi ali na kopnem predale. Imate tri možnosti težavnosti, vendar je njihova nagrada, boste dobili ne le po zaključku operacije, in zbiranje power-ups v vodo, za katero je bilo.

prihranite denar, vire in izvajanje zahtevanih misij, boste dosegli luno, ki je podoben začeli opremiti življenje novih naseljencev Anno 2205.

Sistemske zahteve (najmanj)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM-
 • Grafična kartica: NVIDIA GeForce GTX 460 in AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM s Shader Model 5. 0)
 • Procesor: Intel Core i5 750 @ 2,6 GHz ali AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya kartica: DirectX združljiva z najnovejšo drayverami
 • Mesto prostora na disku: 35 GB
 

Prav tako igrajo