devet svetovi

Alternativna imena: Asgard

Igra Nine Worlds: je težko biti Bog.

Poshagovye strategija zahteva jasen akcijski načrt za doseganje tega cilja. Vsaka igrača je svoje, vendar če ste ljubitelj fantazije, ki ima slabost skandinavskih mitih, obožujejo za MMORPG, in se ne boji odgovornosti, se igra devet svetovi ustvarjen za vas. Asgard raztrgana starodavne bogove, in medtem ko nekateri pridigajo dobri, drugi zli ljudje nagnjena položaj. Za dolgo Standoff pripeljala do vojne, in čeprav je umirila, izolirani žepi bruhajo pogosto, zato morajo biti v celoti pripravljene odvrača sovražnika. Kaj vas privlači na cesto - mirna soseska z igralci in ropanje, tihotapljenja, ropi in ujeti? Začnite pri devetih svetov, da igrajo, in se pod nadzorom mesta, da bi ga prinesel slavo in blaginjo po lastni strategiji. Prejeli boste privilegije in pooblastila priložnost, da v celoti izkoristiti vse funkcije na poti do zmage izbira je vaša.

Chtoby igrajo igro Devet svetovi kot izkušen igralec, skrbno zapomniti uvodno lekcijo za začetnike. Prav vam bo pokazal možne ukrepe, načine za upravljanje in konfiguracijo. Po tako temeljito usposabljanja boste izginejo vse dvome, vprašanja, pa vendar se zavedaš, nekaj trikov:

 • Novichkam bolje skriti v svojem mestu, dokler dobiček moči. Se ukvarja z izgradnjo gospodarstva in razvoj vojske, in pridobil moč, napad sosedov.
 • Lichno lahko črpa le vojaki, in bodo avtomatično boj.

Ekonomika za mesto je zelo pomembna in jo je treba pripraviti v številčnosti virov in proizvodnjo blaga, ki se je vojska zadovoljni v vseh pogledih. Občasno čakati na obisk banditi, ki napada, Rob, razčleniti, in plen, da zapusti svoje mesto. Hitro se vrni podjetij in rudnikov v delovanje, da bi ponovno tok, ki prihaja v blagajno predmetov. Če želite plačati povratni obisk v oboroženem sosedov, lahko to storite tako, da ukaz za svojo vojsko, vendar to stori le, če je zagotovljen lastni superiornosti.

Uznay svojega junaka.

Nachnem z dejstvom, da jih ne nadzira poseben značaj, in celo mesto z vsemi infrastrukture, vključno z vojsko. Vendar pa lahko najamete vojakov iz petih dirkah zastopnika:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki s prednostmi, ki so del vsake vrste. Na primer, velikani plaši na palčke, a slabše od vilini, in spada v Juriš škrati. Študija kakovost vsakega lika eno oboroženo skupino, in ne pozabite, da ves čas sodelujejo pri njegovem izboljšanju. To se bo ukvarjal z vsakega igralca na svojem ozemlju, če v ozadju registracijo na devet svetovi. Heroes imajo tudi kategorijo za barvno ločljivost:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye je najmočnejše in redkih predmetov, in spredaj modre vrste znakov so slabiči, vendar jih je mogoče razstaviti kot podlaga za izgradnjo tuš junakov, in jih potrebujejo pri izbiri znakov z visokimi stopnjami. Duše se lahko uporablja tudi kot način za povečanje moči znakov, in če si dvigniti vse lastnosti, za višjo stopnjo, bo najbolj dragoceno bojevnik, ki lahko vrgel celo vojsko sovražnika sam.

iPlayer devet svetovi - velik strategijo brskalnik, kjer boste lahko izpolnijo svoje napoleonskih načrte za ustvarjanje zavezništvo uničiti grozečim šefi, da sprejmejo višjo oceno ravni, da bi uporabne nagrade, razširiti meje mesta. Najpomembneje pa je, da je osvojitev nebesnega stolpa, ki se lahko odvzame le najbolj vreden, premagovanje vseh 100 nadstropij.

 

Prav tako igrajo