Zaznamki

Igra Wudoku

Igra Woodoku

Wudoku

Woodoku

Za vse, ki radi preživljajo svoj čas z reševanjem različnih ugank, vam predstavljamo novo igro Woodoku na spletu. Morali boste preiti skozi veliko stopenj fascinantne uganke. Na zaslonu pred vami bo igralno polje, razdeljeno na enako število celic. Pod poljem se na orodni vrstici prikažejo bloki, ki imajo tudi določeno obliko. Vse boste morali skrbno preučiti. Uporabite miško ali prst, da povlečete blok in ga postavite na določeno mesto na igralnem polju. Potrebovali boste vse bloke, da tvorite eno samo vrstico. Nato bo izginila z zaslona in za to boste prejeli točke.
Kako igrati Woodoku?
Pravila igre so zelo podobna igri Tetris. Morate napolniti vrstice na igralnem polju. Polna vrstica se očisti in dobite točke. Glavna razlika med Woodoku in Tetrisom - lesene bloke je treba ročno povleči in postaviti na igralno polje. Zahvaljujoč temu imate priložnost razmisliti, kam ga postaviti.
Igrajte Woodoku na spletu na Game-Game.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more