Zaznamki

Igra Tanki Online

Igra Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online je še en razburljiv tridimenzionalna izkušnja za igralce, ki radi streljajo. Igra je bila ustvarjena na različici klasičnega tankovska bitka, ki so bili že v 1990 igralne konzole Dandy. So udaril vso svojo lepoto in igranja, danes pa boste lahko igrali v tridimenzionalni različici arcade v večigralskem načinu.
Na začetku igre, boste morali registrirati in iti skozi majhno usposabljanja, ki vam bo povedal, kako voditi svoje rezervoarje, kako razviti svoje nasprotnike in zmagati. Po usposabljanju boste lahko dobili nekaj nagrad za nadaljnji razvoj.
Pred začetkom bitke, da odprete seznam aplikacij, ki jih lahko preberete v vsakem boju se boste prijavili. Pazi to zelo previdno, in če ste začetnik, ne plezajo v hudih bojev. Lahko organiziramo tudi svojo lastno bitko, če ni mogoče najti ustreznega seznama. V tanki ima Online garažo, v kateri v glavni stvari v igri, potem lahko kupite novih vrst opreme, nadgradnjo obstoječih. Izboljšanje vključuje skoraj vse vojnega stroja, iz gosenice do sodčkov pušk in streliva do njih. Ne kladivo o dnevnih nagrad pa vam bodo pomagali pri razvoju, več nagrad in rezervnih delov.
V vsaki bitki različnih pogojih za zmago, glede na to, kateri način izberete ali ustvarite sami. Kadar je potrebno uničiti vse sovražnike, nekje, da svojo podatkovno zbirko z igranjem kot ekipa, ampak nekje in zajemanje sovražnika zastavo. Na igro karto široko paleto sredstev, ki jih izberete lahko izboljšate svoj tank v določenem času, vendar ne pozabite, da so vaši sovražniki tudi zavedati bonusov, zato bodite previdni.
Valute so tudi različni, je lahko, kako narediti in nakup. Za kristalov, ki se prodajajo ločeno, lahko kupite močnejše orožje in pospešiti modernizacijo bojnih enot.
Spletne cisterne enostavno upravljanje le nekaj tipk za premikanje in odpuščanja, tam je ena funkcija, se lahko obrnete na kupolo, na katerega je pištolo. Poraz svoje sovražnike in zaslužili izkušnje boste odklenili nove prednosti, ki dajejo vstop v ligi in ustvarijo svoje klane.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more