Zaznamki

Yitien Chronicles

Alternativna imena: Yitien

Game Yitien Chronicles je brskalnik, ki temelji fantasy igra narejena na temo kitajske animacije. Boste igrali igro Yitien Chronicles in osvojili dve legendarni orožja bodo sodelovali v quests, sodelujejo v dvobojih z drugimi akterji, da se naučijo odtenke prikrivanje, kot bi lahko dobili dodatne bonuse. Yitien spletno igro je skladna MMORPG igra, ki je ustvarjena, ki temelji na romanu Gu Long. Ideja je, da lahko le en igralec uničiti tirana in vzpostaviti red in mir v starem Kitajskem! Morda je to igralec ste?

Pred igranjem Yitien , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128MB .

Pridružite se v igri Yitien ne bo trajalo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « podpis do »; [ _19_]

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Napišite svoj datum rojstva;

6. izberite « Submit " in Yitien Chronicles [ _1_] je sečnja končana.

Yitien spletu je igranje v brskalniku, ki temelji na RPG od R [ _2_] 2 igre . Se popolnoma ujema zvočne učinke in zemljišče, ki je ta igra zelo zanimiva, ampak ukrep je nekoliko počasen in dolgo pripoved, žal, lahko zmanjša užitek Yitien Chronicles spletu [ _1_].

Seveda, v Yitien Chronicles , da igrajo - to je zelo zanimivo. V razburljivi tekmi Yitien spletu boste lahko ne samo za srečanje z veliko različnih likov iz različnih družbenih slojev, ampak boste lahko odkrili zemljišča in daje bogata s kitajsko kulturo. Poleg tega je skoraj vsak sam kraj v igri Yitien nosi neko kulturno tradicijo. Emei Mountain, breskev cvet otok in drugih znanih krajih seznanjeni komplet kitajskih oboževalcev, saj je vsaka od teh mest je bodisi simbol ali šolo borilnih veščin, je opisan kot sveto mesto, kjer je nekoč živel kapitana Kung Fu. Poleg teh skupnih prostorov, ki so označene na zemljevidu, boste našli tudi posebno strukturo, kot so utrdbe, templje in odlomke iz Yitien spletno igro.

Igranje igre Yitien traja nekaj časa, igralci so na prste in to zbudilo zanimanje. Različne quests vam pošlje veliko število krajev, kjer se lahko posvetujejo z različnimi simboli za poraz pirati, nepridiprave, ali povprašajte za nasvet študentov in tako §

Yitien Chronicles online igra vam bo ponudil tri razrede: The Sword plesalcev z veliko ofenzivne sposobnosti, bojevniki z visoko stopnjo varstva in dobrega zdravja in zdravilci s sposobnostjo, da sebe in zaveznike zacelijo. Vsak razred ustreza različne lastnosti glede varnostnih napadov, blokov in stavk.

Closing vsak quest Yitien spletu vam daje nagrado v obliki izkušenj točk, in ko se bo vaše izkušnje točk izpolnite znak na dnu zaslona, nato pa bo na voljo, posodobitev in nova oprema. Prejeli boste tudi vozilo ali v času ali hišnega ljubljenčka v igri Yitien , ki vas bodo spremljali po vsem svetu igre Yitien na spletu .

Igra je tudi arena, kjer lahko izzovete nasprotnike za zmago slavo in čast. Vaš okrevanje bo prišel takoj po bitki, ampak igra trenutno Yitien mogoče izogniti, če želite, da bi porabili malo ingotov. Lahko tekmujejo tudi z mojstri iz različnih sekt Hong-fu, da bi dobili medalje junak. Za izboljšanje lastnosti vašega značaja v igri Yitien , lahko najdete meridianih. Vse nagrade, odlikovanja, nagrade in slava bo kupil veliko zanimivih predmetov, ki jih lahko kupite v trgovini, pa vam bo dala dodatno prednost v bitki Yitien online igre.

 

Yitien spletno registracijo