Zaznamki

Čarovnik 3 Divji lov

Alternativna imena: Čarovnik 3 Divji lov

dolgo pričakovana igra The Witcher 3 Wild Hunt.

Poslednja trilogijska igra The Witcher 3 Wild Hunt je leta 2015 prvič izšla 19. maja, 23. oktobra pa se je pojavila posodobljena nova različica. Odgovoren za razvoj studia CD Projekt RED, ki temelji na romanu Andrzeja Sapkowskega "Witcher". Da bi dosegla celotno občinstvo, je podjetje sočasno delovalo na različicah za One Xbox, PlayStation 4 in možnostjo Witcher 3 Wild Hunt za Windows.

Geralt of Rivia - pravi profesionalac v lovu za pošasti. On je čarovnik in ima talent za magijo, ima nadnaravne sposobnosti, ki mu pomagajo rešiti dekle Ciri. Posebnost tretjega dela igre je prosto gibanje junaka na zemljevidu, obisk različnih območij in sposobnost iskanja novih nalog.

Proizvod se je izkazal za velikega in samozadostnega. Še pred uradno objavo je prejel več kot 200 nagrad iz različnih publikacij in spletnih strani, več nagrad na festivalih in postal najbolj pričakovan v sezoni. Tudi najstrožji kritiki se niso uprli in postavili najvišje ocene, tako da se igralcem ne bo treba pritožiti.

V boju so vsa sredstva dobra.

milijonov igralcev je uspelo prenesti divji lov na Witcher 3 in je že spremljal Geralta na poti, kjer se bori z pošasti in išče zaklad. On je edini igralni lik, včasih pa ga v posebnih primerih nadomesti Ciri s sposobnostjo teleportiranja.

V novem delu Witcher 3 Wild Hunt za PC je Geralt postal še bolj spreten borec. Zdaj lahko premaga pet sovražnikov naenkrat, pri čemer uporabi dva meča in pomožne predmete. Z jeklenim mečem se bori z običajnimi živalmi in ljudmi, srebrna pa za pošasti.

Arbaleti in dodatna oprema za velike razdalje. Z njimi bo junak prehitel bitja, ki lahko letijo ali plavajo pod vodo. Ker je tudi čarovnik, pripravlja zdravila za pridobivanje posebnih sposobnosti, ki povečujejo njegove lastnosti iz zbranih predmetov, delov telesa uničenih pošasti in rastlin.

V času napadov bodo uporabljeni natančni napadi, napadi, utaje pred sovražnimi napadi. Spremljati je treba lovsko lestvico vzdržljivosti, ki postane prazna in postane nerodna in ranljiva.

. Spiralni Geralt pet magičnih znakov:

 • Aard - razbija

 • Igny - nadzor moči ognja
 • Aksiy - nadzoruje možgane sovražnikov in jih lahko prisili, da napadajo svoje vrste
 • Kwen - šokna zaščita
 • Irden - določa pasti za pošasti, ki zmanjšajo njihove lastnosti pri kontaktu

Ti znaki se lahko povečajo in njihova uporaba ni omejena na uporabo proti sovražniku. Z njihovo pomočjo Geralt uniči kamene ostanke, odpre vrata, odpre nove dialoge z liki.

Iskanje delovnih mest je zelo zanimivo. Lahko jih dobimo iz znakov pogovora, najdenih na trupu, oglasne deske, na drevesih in na druge načine. Sami dodeljeni nalogi so podobni misijam, ko lik sledi poti, zbira predmete, vpraša proti-ins.

Zahtevane sistemske zahteve.

Kot za tako obsežno igračo, so zahteve za računalnike precej demokratične. Najmanj, kar morate imeti:

 • Intel CPU Core i5-2500K 3. 3GHz
 • NVIDIA GPU GeForce GTX 660
 • AMD CPU Phenom II X4 940
 • ROS 6GB
 • AMD GPU Radeon HD 7870
 • Mesto 40 GB
 • DirectX 11
 • OS 64-bitni Windows 7/8 (8. 1) in 64-bit

Kdo ne more čakati, da začne hitreje začeti, The Witcher 3 Wild Hunt lahko kupi z že obstoječimi dodatki, vendar vemo, da je v začetku leta 2016 načrtovana sprostitev Blood and Wine - Krv in vino. Zdi se, da ustvarjalci Witcher 3 Wild Hunt niso končali presenečenj za vas in lahko pričakujete veliko neverjetnih novic.