Zaznamki

Wartune

Alternativna imena: Wartune

Game Wartune - brez MMO RPG strategija, ki vsebuje elemente socialne strategije in igranja vlog. Fascinanten svet domišljije avtorja Wartune online igre bodo igralci počutijo v vlogi čarovnika, viteza ali tekmovalca. Pomen Wartune spletno igro je, da je mesto pod nadzorom in dobili sredstva za gradnjo stavb.

Pred igranjem igre Wartune, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri Wartune ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1.                   Na glavni strani izberite element « ustvarijo predstavlja »;

. 2                   Prosimo, vnesite vzdevek;

3.                   Vnesite e - mail

4.                   Vnesite geslo in ga potrdite;

5.                   Vnesite svoj datum rojstva;

6.                   Izberite « predloži » Wartune in registracija je končana.

V Wartune Online ste vzeli o vlogi junaka, ki združujejo lahko izberete sami, da spadajo v eno od treh različnih razredih. Razred opredeljuje sposobnost igralca, bo moral med bitk v Wartune spletni igri, medtem ko tla - to je povsem osebna izbira. Ko boste postali play Wartune, boste imeli dostop do nekaterih gostje, ki so podane na vas kot originalni učbenik. Sprva so se igralci naučijo in raziskovanje sveta in se ukvarjajo v bojnih spopadih Wartune spletni igri. Morda ne boste mogli igrati Wartune in v zameno za napad seboj avtomatično, dokler nekdo daje gor prvič, ko zmanjka moči, čeprav je igralec tudi možnost uporabe znanja, ga je pridobila, ponavadi imajo močan in posebne učinke. Razvijati kot igralci v igri Wartune na spletu, bodo imeli priložnost szdavat dodatnih vojakov v svoji skupini, ki bo samodejno napadajo.

Po začetnih quests in boj obveščevalnih Wartune igralcem spletnih iger v mesto in takoj ga vzeli pod svoje okrilje. Na tej stopnji igre, ki jo bo gradila mesto valut in zbranih sredstev. Wartune zgodba spletno igro v tem delu je zelo podoben teh strategij.

Z vidika socialnih funkcij ima Wartune igra v realnem času klepeta. Igralci lahko uporabite tudi posebne predmete, kot so "megafon" za oddajanje sporočila drugih igralcev. Ta funkcija bo zelo koristno pri najemanju člani cehovske Wartune na spletu, vendar veliko število ljudi, ki so se dejansko uporabljajo to funkcijo, pravijo, da je neuporabna.

V realnem času klepet, igranje Wartune spletno igro lahko dodate tudi med seboj, da prijatelji seznamov, vnesite ceh, da sodelujejo v različnih delovnih mest. V igri Wartune tudi element sledenje, tj je Lahko ugotovim, kaj cehov in igralci tekmujejo.

Na splošno Wartune spletno igro je zelo dobro igro, kot tudi intenzivno strategije. Game Wartune , seveda ni popolna igra, vendar je v zgodbi pa je brez dvoma zasluži mnogo večjo učinkovitost v primerjavi z drugimi konkurenti na socialnem omrežju. Igra vsebuje veliko vsebine za igro, ki vam daje možnost, da razišče Wartune spletno igro v dolgem času, in s tem, Wartune spletu zasluži se igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more